Etablering af Adapazarı højhastighedstogfabrik

etablering af adapazari højhastighedstogfabrik
etablering af adapazari højhastighedstogfabrik

Etablering af Adapazarı højhastighedstogfabrik; alle former uden teknologien i Tyrkiet Electric Railway Series og Urban jernbanetransport Køretøjer med høj hastighed togsæt og Hyundai-Rotem at gøre produktionen af ​​højhastigheds-jernbane passagervogne (Sydkorea) blev oprettet TCDD og den indenlandske private sektor i 2006 organisationer med partnerskab af Hyundai-EUROTEM selskab .

Delvis produktion og samling af 92 fra 84 køretøj af 32 fra 96 vogn i Istanbul Metro og 75 sæt pendeltog fra TCDD Taşımacılık A.Ş. Projektarbejdet i 68-togsettet, der består af 17-køretøjer i aluminiums karosseri, der vil betjene i Istanbul Yenikapı Metro Line, fortsætter.

Et af Marmaray-køretøjer (440-enheder) blev produceret til 300-religion. Produktionen af ​​190 togsæt til 38 køretøjer, bestilt af İZBAN, blev realiseret og leveret. Derudover er 90-sæt bestående af 18-køretøjer af togsæt til Izmir Metropolitan Municipality og Antalya Metropolitan Municipality leveret.

68 køretøj-17 sæt med aluminiumskrop til İstanbul-Yenikapı metro er fremstillet og leveret.

Fremstillingsarbejder til 120-køretøj-30-sæt med aluminiumskasse til IMM Mahmutbey-metro fortsætter.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar