De første højhastighedstogsæt produceret af Siemens modtaget

første højhastighedstogsæt produceret af siemens
første højhastighedstogsæt produceret af siemens

TCDD Transportation Inc. General Manager Kamuran Yazıcı erklærede, at de første højhastighedstogsæt, de vil levere, vil blive betjent delvis efter februar 2020. ”Således antallet af daglige YHT-flyvninger fra 44 til 76 og antallet af passagerer transporteret på 2020 10 millioner 200 tusinde, 2021 14 millioner, vi sigter mod at øge. ”

Printeren, som producerer YHT sætter Siemens af leverancen ceremoni på 13 November 2019 anlægget i Düsseldorf, Tyskland, Tyrkiet, som i processen med integration med Den Europæiske Union, xnumx't når afbalanceret med prioritet jernbanetransport politik fulgt siden og transport infrastrukturanlæg, der supplerer hinanden sagde han.

Kamuran Yazici, Ankara-Eskisehir højhastighedsbanelinie startede med 2009'da startede YHT-drift, 2011'de Ankara-Konya, 2013'de Eskisehir-Konya og 2014'de Eskisehir-Istanbul-linjer fortsatte med Konya-Istanbul sagde.

Mere end 52 millioner passagerer har været vært i YHTs, og 98 procent af passagerernes tilfredshed fandt, at printeren, “Stadig tusind 213 kilometer YHT-netværk, 22 til 25 tusind tusinde passagerer om dagen med højhastighedstogdriftssæt, 19 Y realiseret. ”

Yazıcı påpegede, at behovet for YHT-sæt gradvist vil stige med idriftsættelsen af ​​højhastighedsbanelinjerne under opførelse, især i Ankara-Sivas og Ankara-Izmir, i løbet af året. ”Det vil være muligt at øge antallet af flyvninger leveret af Siemens. "sagde han.

Udtrykket af, at det modtagne højhastighedstog, der er modtaget, vil blive taget i brug efter testkørslerne, fra februar 2020, ”Således antallet af daglige YHT-flyvninger fra 44 til 76, og antallet af passagerer transporteret til 2020, 10 millioner 200 tusind, 2021 millioner” de 14 millioner, ”sagde han.

Ağ Vi vil ikke frustrere din tillid ”

Albrecht Neumann, verdens præsident for Siemens Rail Systems, sagde, at YHT-operationen skulle udføres i henhold til visse regler.

Neumann, YHT'lerin, der forbinder byerne for at hjælpe lande i den økonomiske udvikling af posten, "TCDD Transportation Inc. leveret af højhastighedstog, vil give passagererne det højeste niveau af komfort." Sagde han.

Neumann understregede vigtigheden af ​​produktionen af ​​12 YHT-sæt til TCDD Taşımacılık AŞ for Siemens og sagde, at disse tog er fremragende med hensyn til ydeevne.

YHT af 300 kilometer i timen kan Neumann erklærede, at efter afslutningen af ​​de test-køretøjer vil blive fjernet fra vejen for at gå til Tyrkiet, sagde han.

Tyrkiet har givet dem YHT-apparater, der udtrykte tillid indeks af ordren Neumann, "Vi lover vi vil ikke skuffe din tillid. Vi vil altid være din partner i denne produktionsproces. Vi vil være sammen med dig, når du har brug for det

Efter talerne blev det første af 12 togsættet, der blev produceret af Siemens, leveret.

Dette diasshow kræver JavaScript.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar