Color Motiver i en første Crosswalk i Tyrkiet

farverige motiver for at skabe opmærksomhed i fodgængerovergange
farverige motiver for at skabe opmærksomhed i fodgængerovergange

Farverige motiver i fodgængerovergange; Sakarya Metropolitan Municipality har implementeret en ny applikation, der giver børn en vane med at krydse fodgængerovergange. fodgængerovergange med det arbejde, der bærer det første af sin art i Tyrkiet var udstyret med farverige motiver og vildt behandling.

Arbejdet, der udføres af trafikafdelingen i Sakarya Metropolitan Kommunes transportafdeling for at øge opmærksomheden omkring fodgængerovergange fortsætter. I den forbindelse Tyrkiet blev lanceret i almindelighed 'første fod' efter projektet nu også underskrevet en betydelig projekt vil tiltrække sig opmærksomhed fra børn blev taget. ADA Park med legeplads overfor den nye gangbro er en første af sin art i Tyrkiet. Disse krydsninger, der blev bygget i Europa i forskellige lande med det formål at bevidstgøre, giver børn bevidstheden om, at de skal være mere forsigtige i trafikken.

en første i Tyrkiet

I en erklæring fra Trafikafdelingsdirektoratet: ”Det var målet at skabe opmærksomhed omkring borgerne og tiltrække førerne opmærksomhed ved at udføre sådanne undersøgelser i mange forskellige lande rundt om i verden. I vores land har vores egne teams udstillet de spil, der tilføjer farver til vores børns liv med en kunstners ånd. Denne passage bærer et første af sin art i Tyrkiet; vores børn er mere bevidste i trafikken, mere forsigtige og sigter mod at bruge fodgængerovergange mere. Dette arbejde, der udføres foran Adapark legeplads, vil gøre vores børn mere bevidste. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar