Fokuseret på ESO og EOSB Rail Systems

fokuseret på hvad der kan gøres på eso- og eosb-jernbanesystemer
fokuseret på hvad der kan gøres på eso- og eosb-jernbanesystemer

Et regelmæssigt 'høringsmøde' blev afholdt af Eskişehir Chamber of Industry (ESO) og Eskişehir Organised Industrial Zone (EOSB). På mødet blev evalueringerne vedrørende jernbanesystemets sektor undersøgt.

ESO's forsamlings præsident Süha Özbay, ESO præsident Celalettin Kesikbaş, EOSB præsident Nadir Küpeli, ESO næstformænd Fatih Düş og Sinan Özeçoğlu, ESOs bestyrelsesmedlemmer Recep Taşel, Ömer Benli, Gürhan Albayrak, Evren Şahin, EOSB præsident Metin Saraç, stedfortræder EOSB-bestyrelsesmedlemmer Riza Zeydan, Yavuz Ayva, Hamza Tınas, Hikmet Çetin og Samet Özkaya Revisionsudvalgsmedlemmer deltog.

På konsultationsmødet, der blev arrangeret af ESO og EOSB, blev det understreget, at jernbanesystemsektoren var en fremtidig sektor, og beredskaben til denne udvikling som by og de mulige bidrag til udviklingen af ​​sektoren blev evalueret.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar