Fundprotokol underskrevet til køb af Gaziray-køretøjer

Der blev underskrevet en fondsprotokol til køb af køretøjer, der skal betjene i gasledningen
Der blev underskrevet en fondsprotokol til køb af køretøjer, der skal betjene i gasledningen

Fundprotokol til køb af underskrevet Gaziray-køretøjer; Gaziantep Metropolitan Municipality underskrev en fondsprotokol til køb af køretøjer, der vil tjene i Gaziray Suburban Line. I overensstemmelse hermed vil den 63-million euro-fond, der er leveret af den islamiske udviklingsbank (IDB), 8-sæt (4-vogn) i alt være 32-vogne.

Gaziantep Metropolitan Kommune, Tyrkiet statsbaner (TCDD) I maj i henhold til protokollen undertegnet den 22 2014 1,5 milliarder TL budget Gaziray Commuter Rail-projektet blev nærmer sig slutningen af ​​anlægsarbejdet. Med projektet, der vil skabe 25 kilometer lang 16 stationstransportlinje, vil 150 tusind mennesker, der arbejder i den organiserede industrizone, have hurtigere og billigere transport.

Metropolitan Municipality, der henleder opmærksomheden med sine megaprojekter, der er implementeret i infrastrukturkommunen, fremskaffede metropolitanske borgmester Fatma Şahin, der lignede Gaziray Project, som hun forberedte for at eliminere transportvanskeligheder, som er det største problem i storbyens byer, undersøgelserne med særlige initiativer. I Istanbul blev der derfor afholdt Gaziray Commuter Line Project-kreditprotokolceremoni. Transport- og infrastrukturminister Cahit Turhan, handelsminister Ruhsar Pekcan, borgmesteren borgmester Fatma Şahin, embedsmænd i Den Islamiske Udvikling og mange gæster deltog i ceremonien. Handelsminister Pekcan ønskede, at den underskrevne protokol var til gavn for Gaziantep.

Om Gaziray-projektet

Med protokollen underskrevet mellem Gaziantep Metropolitan Municipality og TCDD den 22 maj 2014, blev konstruktionen af ​​Gaziray Suburban Line-projekt startet den 13 februar 2017. Inden for rammerne af Gaziray-projektet vil det blive planlagt at fungere som en overflade for at sikre kontinuiteten i fodgængercirkulationen samtidig med at der er adgang til forstæder og højhastighedstogskøretøjer. Som et resultat af de undersøgelser, der blev foretaget inden for rammerne af Gaziantep Transportation Master Plan (GUAP), blev det bestemt, at den eksisterende jernbanelinje, der passerer gennem Gaziantep, ikke tillader fodgænger- og køretøjscirkulation i områder, der er stærkt anvendt under bykrydset, hvilket skaber en barriereeffekt i regionen. Derfor vil Culture Congress Center-Zeytinli Neighborhood, Mujahideen Budak Neighborhood, Hospital-Hotels-regionen for at sikre en sikker passage af fodgænger- og køretøjstransport og for at eliminere barriereeffekten af ​​4-parallelle linjen i 5-kilometerafsnittet blive placeret under open-close. Med Gaziray-projektet bygges 11-overganger og undergange. 1 kilometer fra Oduncular Station, som er det sidste stop, etableres også Gaziray Maintenance and Storage Area med en størrelse på cirka 93 tusind kvadratmeter på grænsen til Ring Road i Taşlıca Location. I alt 1 passagerer vil blive transporteret i det 1000 sæt køretøjer, der er planlagt brugt i Gaziray Project, og 8 sæt køretøjer vil fungere i første omgang. 77 procent af projektet er under opførelse. I GUAP, hvis målår er 2030; Jernbanestationen vil være det vigtigste overførselscenter i betragtning af dets egnethed til integration af forskellige transportformer med hensyn til dens placering i jernbanestationen. Main Station i Main Transfer Center forventes at transportere mindst 2030 tusind 877 passagerer dagligt i 540. I Gar Main Transfer Center, hvor projektarbejdet fortsætter, vil der blive foretaget 25 meter fodgængerovergang.

Kort over Gaziray

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar