Gør pendletog egnet til cykeltransport

forstadstog stillet til rådighed til cykeltransport
forstadstog stillet til rådighed til cykeltransport

Gør pendletog egnet til cykeltransport; En borger, der henvendte sig til Ombudsmandens kontor (OIK), sagde, at brug af cykler er en del af det moderne liv, og at regeringen tilskynder til et sundt miljø i mange lande. KDK, efter undersøgelse af borgeren ved at finde retten til State Railways Transportation Co. Generaldirektoratet (TCCD) for at stille forstadstog til rådighed for at bære "anbefaling" for cykler fundet.

Reglerne for cykeltransport på pendler- og Marmaray-flyvninger leveret af TCDD på det officielle websted er som følger;

Pendeltog og Marmaray-tog

- Med undtagelse af søndage og helligdage, undtagen 07.00-09.00 til 16.00-20.00 timer, der er passageroptagetider (spidsbelastningstider), vil cykler blive transporteret på tog og lille håndbagage accepteres med passageren uden ekstra gebyr.

-Passageren vil ikke blive optaget til toget i spidsbelastningstider.

- Passagerer vil blive accepteret til at bære cykler i løbet af dagen på ubesatte søndagsdage og helligdage.

- Cykler skal accepteres på alle vogne og skal eventuelt transporteres på en sådan måde, at de ikke forstyrrer passagerernes passage i mellemrum eller mellemrum, der er reserveret til transport.

- Kun én cykel pr. Passager er tilladt.

- Cykelens ejer er ansvarlig for alle former for skader og skader forårsaget af dem og / eller andre passagerer i elevatorer, rulletrapper, tog og nedkørsler.

-Cykelkortene vil blive lavet af handicappede svingestokke i de regioner, hvor svingestederne er placeret.

- Indlæsning, opbevaring og losning af cykler på toget udføres af ejeren.

- Cykelens ejer er ansvarlig for eventuelle skader på vores forsøg, for sig selv og / eller andre passagerer.

Ifølge en skriftlig erklæring fra KDK, klagede en borger til institutionen, at det er forbudt at pendle med pendeltog at cykle på bestemte tidspunkter af dagen. Borgere, der anvender, pendeltog om morgenen 07.00 og 09.00 timer og om aftenen 16.00 og 20.00 timer må ikke køre med cykel, sagde han. I ansøgningen blev det bemærket, at der blev indgivet en andragende til TCDD for at ændre disse ure til 07.00 med 08.30 og 16.00 med 18.30. Citizen, TCDD'nin svar til ham, afvisende ansøgningen og sagde, at anmodningen ikke var passende, sagde han.

Borger klager, KDK'ya ansøgning om et sundt miljø ved at tilskynde til brug af cykler ved at registrere staten, tilføje et cykelapparat til at træne vogne og folk med cykler på forskellige tidspunkter af dagen kan tages for at træne toget, tilføjede han. Borgere, offentlige institutioner og cykelbrugere bør tages i betragtning ved anvendelsen af ​​køb af cykler til tog, idet de understreger, at borgeren krævede en ny ansøgning.

KDK fandt borgeren ret i sin undersøgelse af ansøgningen og tog TCDD's anbefaling. I sin beslutning stammer tvisten fra integrationen af ​​cyklen i jernbanetransportsystemet, og for at sikre bæredygtig transport anbefales det først at forlænge timerne, hvorefter cyklen accepteres til jernbanetransport og derefter fjerne tidsbegrænsningen. TCDD'ye 'anbefaling fra de aktuelle pendeltog for at gøre cyklen nødvendig for at udføre det nødvendige arbejde så hurtigt som muligt blev registreret.

Aktuelle jernbanetilbud

Sal 10

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00
Sal 10

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar