D-100 Highway rengøres hver dag i Gebze

gebzede d motorvej rengøres hver dag
gebzede d motorvej rengøres hver dag

D-100 Highway rengøres hver dag i Gebze; Kocaeli, Tyrkiet placering og skal være placeret i et af de travleste ruter, hvor D-100 rengøring af vejen er foretaget af Metropolitan Kommune. Rengøring af D-100-motorvejen er af stor betydning, især i Gebze-regionen, hvor industrielle virksomheder er koncentreret. Metropolitan Municipality hold, vejbesætningsvogne med midtsiden af ​​D-100 motorvejen og rengøring af siden. Med undersøgelsen forbliver veje rene, og borgerne får mulighed for at rejse i et rent miljø.

RENGØRING ER REGULERT

D-100 motorveje, sideveje og krydser bliver mere forurenede på kortere tid i Gebze-regionen på grund af de tætte industrianlæg. Kocaeli Metropolitan Municipality, der tager højde for denne situation i Gebze-regionen D-100 motorveje og sideveje, udfører daglig rengøring. Park-haver og grønne områder Afdelingsteam, kvasteværktøjer og midtre side af motorvejen og midten rengør medianen. Vejrensning udføres på mange punkter i hele provinsen.

NAT RENGØRINGSDAG

D-100 motorvejstrafik i løbet af dagen på grund af trafikdensitet for Kocaeli Metropolitan Municipality hold, mens venstre side af vejen mens du renser de resterende dele om natten. I løbet af dagen og natten rengøringsarbejde inden for rammerne af sikkerhedsforanstaltningen ledsages kosteskøretøjet af et sikkerhedskøretøj med advarselslamper. Gennem året holdes veje rene, og borgernes tilfredshed opnås.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar