Kinas Generation og Tyrkiets stigende betydning af Context vejprojekt

gin generation og vejprojekter øger omfanget af turkiyenin onemi
gin generation og vejprojekter øger omfanget af turkiyenin onemi

Tyrkiet stigende betydning af Baggrunden for Bælt og vejprojekt i Kina; Ankaras foreslåede midtkorridorinitiativ vil være det første punkt på Agenda Road-konferencen i Holland

Tyrkiets betydning i handel netværk strækker sig fra Europa til Kina er stigende hver dag. Da det første godstog, der afgår fra Kina inden for Generation Road's rækkevidde og nåede til Europa ved hjælp af Marmaray i Istanbul, vendte igen opmærksomheden mod Mellemkorridoren. Kinas centrale korridor initiativ foreslået af Tyrkiet til at reducere sit engagement i Rusland og Beijing-regeringen, og kommer til virksomheden i form af samarbejde med de europæiske lande, samt afstanden forkortes. Derfor, for at Tyrkiets centrale korridor initiativ i 26-27 Belt Road konference skal afholdes i november i Venlo, vil Holland være det første punkt på dagsordenen.

SPOR mere passende i Tyrkiet

Analyserne viser også, at Baku-Tbilisi-Kars-linjen er begyndt at fungere sikkert. hurtige godstog fra Edirne til Kars, vil Tyrkiet gøre jernbanesystemet i tilfælde af gennemførelse vil yderligere øge betydningen af ​​den centrale korridor. med Tyrkiet vil blive afholdt på skinnen rute fra Edirne til Kars det er kendt, at Kina fortsatte med at samtale. Den kinesiske presse definerer på den anden side Mellemkorridoren som en vigtig søjle i bæltevejen. Eksperter siger også, at de svarer til skinnerne med godstog hastighed og distance forkortelser i Tyrkiet Marmaray er et alternativ til Rusland korridor. Godstog fra Kina til Venlo by i Holland forventes også at gå gennem den kaspiske trans-kaspiske internationale transportvej (TITR). godstog afgår fra Kina, vil Kasakhstan-kaspiske Hav-Aserbajdsjan-Georgien-Tyrkiet nå ud til Europa. Efter det første godstog, der afgår fra Xi'an, Kina, nåede 18 Prag, Tjekkiets hovedstad. (Çinhab er)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar