Gratis og nedsat rejsekort for ældre i Bursa

gratis og nedsat rejsekort til gamle mennesker på stipendium
gratis og nedsat rejsekort til gamle mennesker på stipendium

En betingelse for gratis og nedsat rejsekort for ældre i Bursa; Bursa Kommune gratis og nedsatte regler for rejsekort 5. Alle medlemmer af Unionen af ​​pensionister, der handlede i strid med artiklen, fremsatte en pressemeddelelse.

Bursa Metropolitan Kommune og transportfirma Burulaş'ın, Ministeriet for Familie- og Socialpolitikker gratis og nedsatte regler for rejsekort 5. Alle medlemmer af Bursa-filialen til pensionering Sen, 65 borgere over den betalte alder og begrænset mod anvendelsen af ​​Bukart holdt en pressemeddelelse.

I en pressemeddelelse i Kent Square sagde formand Gunay Onayman, alle pensionister Union Bursa Branch, ifølge forordningen om rejsekort, der er offentliggjort i byens officielle køretøj gratis transportkøretøjer hele dagen, og tydeligt angav, at de kun kan bruge det påmindede identitetskort. Göre I henhold til bestemmelserne i Ministeriet for familie-, arbejds- og socialtjenester love og regler skal 65 gratis og gratis 50-rabatter på søtransport af borgere over XNUMX-alderen i metroen og busser, der er forbundet til kommuner, ikke ignoreres af Bursa Metropolitan Municipality, ”sagde Onayman.

”Bursa Metropolitan Municipality forpligter dog Bukart-ansøgning, og disse kort skal fornyes hvert år til en pris af 15-lira. Derudover kan et ubegrænset antal varer, der bruges i form af 6, ignoreres. BUDO, der er tilknyttet Burulaş A.Ş., anvender ikke 50 procent rabat. Denne situation skal afsluttes så hurtigt som muligt, og reglerne skal overholdes. ”(universel)

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar