Guvernør Ayhan besøgte Sivas Ankara højhastighedstogsted

guvernør ayhan sivas ankara højhastighedstog besøgte stedet
guvernør ayhan sivas ankara højhastighedstog besøgte stedet

Guvernør Ayhan besøgte Sivas Ankara High Speed ​​Train Station; Sivas i de igangværende og planlagte undersøgelser for at undersøge, offentlige tjenester til gavn for borgerne på den bedste måde, der skal præsenteres for guvernøren i Sivas Salih Ayhan og repræsentanter for de relevante institutioner, besøgte distriktet inden for rammerne af Yıldızeli-kontakterne.

Yıldızeli-programmer inden for rammerne af guvernør Salih Ayhan, den parlamentariske nationale forsvarskommissions præsident Sivas stedfortræder Ismet Yilmaz og Mehmet Habib Soluk og Sivas-borgmester Hilmi Bilgin, kondolerer besøg med familien, ønskede medfølelse.

Derefter besøgte guvernør Ayhan Yıldızeli guvernør Furkan Atalik sit kontor på grund af den nye start af distriktsguvernør Atalık'ı ønsker at blive bedre. Guvernør Ayhan, Yıldızeli'nin menneskelig kapital med potentiale for udvikling og sagde, at potentialet ønskede succes Alaş'a guvernør.

Senere i distriktet Batman Hasankeyf kom 1991 ind i martyrerne som et resultat af sammenstød med terrorister, der trådte ind i gendarmeriet Private Kadir Atesoglu Yildizeli-distriktet og besøgte farens ildsted Ayhan guvernør og ønskede et sundt og fredeligt liv til martyrfamilien gav det tyrkiske flag.

Inden for rammerne af et besøg på uddannelsesinstitutioner besøgte Yildizeli distriktsguvernør Salih Ayhan, der gik på Ataturk Secondary School, klasserne og mødtes med eleverne. Vores guvernør Ayhan, der blev informeret om skolens uddannelsesstatus, chattede med undervisere og lyttede til deres krav og forslag.

Derefter kom landsbyen Kavak Zeki - Seyfi Sahin Secondary School guvernør Ayhan, lærere og studerende sammen. Guvernør Ayhan, der besøgte klasserne 8A og 8B, sagde: ”Det er vores vigtigste pligt at forberede dig på fremtiden. Jeg tror, ​​at vi alle får succes. ”

Yildizeli distrikt programmer inden for rammerne af invitationen fra indbyggerne i landsbyen Kavak guvernør Salih Ayhan, landsbyens samfund hasbihal i et stykke tid. Guvernør Ayhan lyttede til landsbyboernes problemer og krav.

Endelig fortsatte feberarbejde på Sivas Ankara High Speed ​​Speed-linjen på byggepladsen besøgte Yavuz Yildizeli guvernør Ayhan, entreprenørfirmaet B. Ergunler AS-embedsmænd modtog information om arbejdet.

Ankara Sivas High Speed ​​Railway Project

Opførelsen af ​​Ankara-Sivas YHT, som er en af ​​de vigtige akser i jernbanekorridoren, der forbinder Lilleasia og Lilleasia langs Silk Road-ruten, fortsætter. Det sigter mod at blive integreret med jernbaneprojektet Baku-Tbilisi-Kars sammen med højhastighedstoglinjerne Sivas-Erzincan, Erzincan-Erzurum-Kars.

Den nuværende Ankara-Sivas-jernbane er 603 km, og rejsetiden er 12 timer. Projektet, der vil forkorte rejsetiden mellem de to byer, sigter mod at konstruere en ny højhastighedsbane med dobbeltlinjer, elektrisk, signal og egnet til maksimal hastighed på 250 km / t. Linien bliver således forkortet til 198 km, og rejsetiden reduceres fra 405 timer til 12 timer.

Nuværende Ankara-Istanbul, Ankara-Konya højhastighedsbanelinjer fortsætter med opførelsen af ​​Ankara-Izmir High Speed ​​Speedline med åbningen af ​​operationen, der vil give forbindelsen mellem øst og vest for vores land, og vigtigheden af ​​YHTs vil uundgåeligt øges.

Ankara Sivas High Speed ​​Railway Line
Ankara Sivas High Speed ​​Railway Line

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar