Menteşe producerer Intercity Bus Station Energy

hængsler genererer deres egen intercity busenergi
hængsler genererer deres egen intercity busenergi

Menteşe Intercity Bus Station gav et stort bidrag til miljøet og det kommunale budget ved at generere den energi, den forbrugte fra sit tag takket være sit tag bestående af solcellepaneler integreret i strukturen.

Mugla Metropolitan Kommune Hinge-distriktet 11 millioner TL investering vil give det strukturere og integreres med taget med den solenergi, der første hængsel Intercity Bus Terminal forbruges i Tyrkiet på miljøet ved at producere fra taget af det kommunale budget har i høj grad bidraget.

2019 Ifølge data fra september har det samlede antal 25.636,679 KW / h på Menteşe Intercity Bus Station, der genererer cirka 20 tusind TL elektricitet, modtaget al sin energi fra sit tag.

Præsident Gürün; “Vores Muğla fortjener altid den bedste service”

Borgmester i Muğla Metropolitan Municipality sagde, at de bor i en af ​​de mest populære byer i verden og vores land med dens naturlige og historiske skønheder. Osman Gürün sagde, at de beskytter denne unikke by med deres forbilledlige projekter, og de forsøger at yde den bedste service til borgerne.

Præsident Gürün; ”Muğla er en fantastisk by med sin natur, historie og værdifulde 13-distrikt, der ikke kun fascinerer alle, men dens indbyggere. Som storbyfamilie stræber vi efter at bære denne by til fremtiden, mens vi bevarer dens skønheder. I vores by, som er heldig end andre byer med hensyn til solskinstid, udstyrer vi vores faciliteter med solcellepaneler og beskytter vores miljø og budget ved at bruge denne energi. For tiden bruger vi solenergi i hængslerne, tagene på vores Bodrum busstation, slagteri og servicebygning i Bodrum Konacık. eksempel i Tyrkiet med integreret tagkonstruktion blev opnået fra taget af et helt projekt hængsler busstation, hvor vi forbruger energi. Vi har nået vores mål under opførelse med vores anlæg, der bidrager meget til miljøet og kommunens budget. Et eksempel på sådanne innovative projekter Muğlamız til Tyrkiet og ser godt ud. Fordi Muğla altid fortjener den bedste service ”.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar