Tyrkiets High Speed ​​togstationerne

Ankara YHT Gar
Ankara YHT Gar

Tyrkiets High Speed ​​Train Stationer; Efter implementeringen af ​​High Speed ​​Railway Projects i Ankara-Istanbul, Ankara-Konya, Ankara-Sivas, Ankara-Bursa og Ankara-Izmir er opførelsen af ​​YHT Station Complexes, der er lige så vigtige som jernbanekonstruktion, blevet prioriteret, og opførelsen af ​​YHT Station Complexes er blevet prioriteret. undersøgelser er startet.

Ankara YHT Gar


Ankara YHT Station er designet ved at overveje de internationale standarder og ved at undersøge strukturen, layout, brug og driftstyper af højhastighedstogstationer i andre lande.

Projektet, der sigter mod at gøre Ankara Station og dens omgivelser til et centrum for attraktion for hovedstaden, er designet til at repræsentere sektorens nye vision og symbolisere hastighed og dynamik samt nutidig teknologi og arkitektonisk forståelse.

194 tusind m2 bygningsareal og 33,5 tusind m² bygning boligområde YHT station hotel, indkøbscenter, restauranter, indendørs og udendørs parkeringspladser, metro og forstæderforbindelse.

Den nye station er udstyret med 12 meterlængde 400 platforme og 3 linjer, der kan rumme 6 YHT indstillingen på samme tid. Ankara High Speed ​​Train Station 29, der blev bygget under modellen Build-Operate-Transfer, blev taget i brug den oktober 2016.

Ankara YHT Gar
Ankara YHT Gar

Konya YHT Gar

Den eksisterende banegård i Konya er blevet repareret og repareret for at forberede YHT-flyvninger. Adgangen til den eksisterende station er imidlertid begrænset, og integrationen af ​​stationen med byens centrum er dårlig. Efter åbningen af ​​Konya-Istanbul-linjen, især Ankara-Konya-linjen, er det utilstrækkeligt til at imødekomme den eksisterende passagerkapacitet. Af denne grund bygges en ny station i Konya Bugdaypazari Location, og det er planlagt at blive taget i brug i slutningen af ​​2018.

Ligesom i Ankara YHT Station er konstruktion af stationen, der vil inkludere indkøbscenter, restauranter, indendørs og udendørs parkeringspladser under opførelse.

Konya YHT Gar
Konya YHT Gar

Ankara Etimesgut YHT Station Complex

YHT Station Complex er bygget på et område på 157,7 hektar, og der er Eryaman YHT Station, High Speed ​​Train Maintenance Depot og YHT Training Faciliteter i komplekset.

I tråd med 2023-mål for jernbaner vil Ankara være tyngdepunktet i vores lands YHT Management Network. Af denne grund betegnes HHT Care-netværkets hovedcenter Ankara. Ankara (Erya-man) vedligeholdelsesfacilitet for højhastighedstog blev afsluttet.

Ved bestemmelse af placeringen af ​​vedligeholdelsesfaciliteten; nærhed til den eksisterende afgangsstation, at være i nærheden af ​​jernbanelinjen, være tom og flad eller mindre kuperet jord, lave ekspropriationsomkostninger, overholdelse af reguleringsplanen og tilgængelighedsfaktorer blev taget i betragtning.

De planlagte vedligeholdelses- og stationsbehov for YHT-sæt, der skal bruges i YHT-linjerne, kræver det lukkede område 46.568 m2, behovet for træningsfaciliteter til uddannelse af kvalificeret personale i højhastighedstogoperationer og etablering af YHT-togstationen i Etimesgut / Ankara for at øge antallet af passagerer.

YHT (Eryaman) hovedvedligeholdelseskompleks etableret i Etimesgut;

●● Under vedligeholdelsesarbejder frigives ingen gas i luften, og der bruges ingen kemikalier til at forurene jord og vand,

●● Olie osv., Der kan forekomme under vedligeholdelsesoperationer. en biologisk og kemisk behandlingsenhed vil være placeret i vedligeholdelsesfaciliteten for affald,

●● Togvask-bygningen har også en biologisk behandlingsenhed, og 90% af spildevand genvindes,

●● Olieaffald akkumuleret i behandlingsenheder opbevares i et specielt reservoir og bortskaffes,

●● Der vil ikke være nogen olieudledning til kloakkenettet,

●● Jernbanemanøvrene er ikke støjende på grund af den elektriske infrastruktur i hele anlægget.

Som et resultat blev projektundersøgelserne for HHT-vedligeholdelsesfaciliteter gennemført omhyggeligt; menneskelige og miljømæssige sundhedskriterier blev også taget i betragtning. Bygningen af ​​YHT-vedligeholdelseskomplekset er afsluttet.

Yeni Eryaman YHT Station blev åbnet ved siden af ​​hovedvedligeholdelsesbutikken. Den nybyggede station og højhastighedstogstoppesteder mod vest holdes på denne nye station i stedet for Xinjiang. Eryaman YHT Station er designet til at være i YHT Station Complex midt i Ayaş Road, Ankara Ring Road og Istasyon Street for at give adgang fra motorvejen på kort tid og er blevet integreret med forstæderbanesystemet.

Etimesgut Train Station Complex
Etimesgut Train Station Complex

sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar