Hakkari Ski Center forbereder sig på den nye sæson

hakkari skisportssted forbereder sig ambitiøs til den nye sæson
hakkari skisportssted forbereder sig ambitiøs til den nye sæson

Hakkari Ski Center forbereder sig på den nye sæson; Guvernør og viceborgmester i Hakkari Idris Akniyik, 2.500 højde ved Merga Butan Ski Center afsluttede opførelsen af ​​skilifterne, og pisteområdet blev undersøgt.

Guvernør Akbıyık besøgte skilifterne og pisterområdet i skicentret og modtog information fra ungdoms- og sportsdirektør Reşit Güldal.

Guvernør Idris Akbiyik, der senere afgav en erklæring til pressemedlemmerne, sagde, at skicentret er klar til vinterperioden med færdiggørelsen af ​​skilifterne og pisten.

Statsmand Akbıyık sagde, at landingsbanens område blev forøget til 3.500 meter, imiz Vi lavede vores spor. Vi er færdige med stoleliften igen. Vores gamle landingsbane, som er på 1.200 meter, blev også vedligeholdt. Vi har lavet en lille dam ved at organisere landskabsarkitekturen for vores borgere til picnic eller forskellige aktiviteter om sommeren. Det vigtigste problem i Hakkâri er boligproblemet, hotelproblemet. For at løse problemet med indkvartering for sportselskere og skienselskere afgav vi et tilbud til træningscenteret for hotel og sportslejre. Med støtte fra Ministeriet for Ungdom og Sport, den særlige provinsielle administration og DAKA, som guvernør i Hakkâri, håber jeg, at vi vil færdiggøre hotelopførelsen i det næste 2-3 i det kommende år. Hakkâri har virkelig mange talentfulde unge inden for sport og især vinter- og bjergsport. Selv nu, på trods af utilstrækkelige vores nuværende faciliteter, vi har med Tyrkiet atleter med første grad relateret til skiløb i de mange grene. Forhåbentlig med disse faciliteter vil fremtiden for sport i Hakkari være smukkere. ”

Aktuelle auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 2. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Årsmøde for forretningsmedlemmer

  Januar 29 @ 08: 00 - Januar 31 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar