Busrejser for handicappede i Izmir bliver lettere

handicappede busrejser i Izmir vil gøre det lettere
handicappede busrejser i Izmir vil gøre det lettere

Busrejser med handicappede i Izmir vil være lettere; For at gøre det lettere for mennesker med handicap, der bruger offentlig transport i Izmir, rullede ESHOTs generaldirektorat sine filialer op. For at implementere mobilapplikations-, stop- og busvarslingssystemer blev synspunkterne fra ikke-statslige organisationer, der repræsenterer handicappede, taget.

Izmir Metropolitan Municipality ESHOTs generaldirektorat, der besluttede at tage en række foranstaltninger for at mindske vanskelighederne for handicappede i bustransport, mødtes med handicapforeninger og borgere i byen. På mødet, der blev arrangeret til informationsudveksling, fortalte repræsentanter for handicappede foreninger de problemer, de oplevede, og deres løsninger til ESHOT-direktør Erhan Bey og lederne af alle relaterede enheder.

Prioriterede krav fra handicappede i transport

Repræsentanter for handicapforeninger; Stationer og lyd- og videoadvarselssystemer i bilen skal udtrykkes. Placeringen af ​​bussen, der nærmer sig stop, hvor mange minutter der vil ankomme, buschaufføren på stoppestedet og ventede på, at en handicappet borger straks skulle nå oplysninger, køretøjer nærmede sig og nåede stopoplysningerne, som f.eks. Tale- og videoapplikationer blev bedt om at blive implementeret. Repræsentanter for handicappede klagede også over, at busser ikke kunne nærme sig stoppestederne på grund af ulovlig parkering af deres private køretøjer.

Bey: Vi holder meget af dig

Erhan Bey, General Manager for ESHOT, lyttede omhyggeligt til alle deltagere og afgav følgende erklæring: iniz Dine anmodninger vil blive taget i betragtning; nye applikationer og forskrifter planlægges i denne retning og implementeres så hurtigt som muligt. Indtil disse er gjort; For det første vil de hørbare advarselssystemer for validatorerne i vores busser blive genaktiveret. Vores chauffører får information og træning for at gøre dem mere følsomme over for at nærme stop og anerkende handicappede passagerer. Vi vil kontakte Provincial Police Department for forebyggelse af defekte parker. Vi holder meget af dig. Vores kommunikation vil fortsætte med styrke ”.

Hvem deltog?

Samtidig synshæmmet forening, Izmir synshæmmede ungdoms- og sportsklub, Synshæmmet forening i uddannelse, Eşpedal forening, tegnsproget oversætter og trænerforening og individuelle deltagere.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar