Direkte transport til Kandira centrum med linje 805

transport til centrum af Kandira med linje
transport til centrum af Kandira med linje

Direkte transport til Kandira Center med linje 805; Under koordineringen af ​​Kocaeli Metropolitan Kommunes transport- og trafikafdeling, TransportationPark A.Ş. Ruten til 805-linjen blev forlænget, og det sidste stop blev taget til centrum af Kandira. 15 November 18 Linjen 2019, der starter sine tjenester på mandag, giver direkte adgang til Kandira.

BORGERNE VAR INTERVENTION UMIDLIGT

Borgere, der er bosiddende i landsbyerne i Kandira af myndighederne i overensstemmelse med Metropolitan Kommunes krav ved at udføre F & U-arbejde ved den 805-nummererede linje, hvorfra man skulle beregne stedet til centrum af Kandira blev beregnet, undersøgt og den nye rute blev trukket. I tråd med de intense krav, der kommer fra landsbyerne på den eksisterende rute, vil linjen 805 betjene borgerne med den nye rute og sørge for transport til centrum af Kandira.

Linjerute og tidsplaner
Linjerute og tidsplaner

ROUTE RETURN 124 KILOMETER

Efter arrangementet blev ruteafstanden for linjen 805 øget til rundtur 124 kilometer. Linjen udfører i alt 3 afgange 3 ankomst 6 rejser fra mandag. Forbedringen på ruten, som borgere ofte foretrækker, blev endda hilst velkommen af ​​befolkningen i regionen. 805-linjen vil fortsætte med at fungere på hverdage og weekender og vil transportere borgere til Kandira centrum.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar