Havaş deltog i International Ground Handling Conference

havas deltog i den internationale ground handling-konference
havas deltog i den internationale ground handling-konference

Havaş deltog i International Ground Handling Conference; Placeringstjenester Havas Tyrkiets globale brand i branchens store aktører i den internationale Ground Services Conference samler de mest prestigefyldte organisationer (PSA) fandt sted. På konferencen, der åbnede sine døre i Amsterdam i år, introducerede Havaş sine aktiviteter i tilknytning til dens operationer i Nordeuropa og Mellemøsten for standbesøgere.

Efter at have fortsat med at vokse som et Turquality-brand på det globale marked med sin viden og erfaring i sektoren, mødtes Havaş med repræsentanter fra forskellige områder inden for luftfartssektoren på 21 International Ground Services Conference (GHI) i år. Inden for konferencen, der bestod af næsten tusind deltagere bestående af flyselskaber og underleverandører, har Havaş, inklusive passager- og bagageoperationer, rampe, afisning, antikisning, flyrensning, lastkontrol og kommunikation, flyoperationer, transport, repræsentation og overvågningstjenester. Videregav alle aktiviteter i forbindelse med passager- og betjeningstjenester til de besøgende på standen.

Havaş General Manager Kürşad Koçak, '' Vi er glade for at deltage i denne organisation, der bidrager til udviklingen af ​​sektoren ved at samle beslutningstagere fra forskellige luftfartsområder. Som Havas, Letland og Tyrkiet såvel som i udlandet Havas Havas Saudi-Arabien sammen med vores datterselskaber, det har mere end 200 flyselskab i vores portefølje, og omkring 465 tusinde flyvninger om dagen på placeringen af ​​tjenester, vi overtager driften. Vi kombinerer vores 86 års erfaring i sektoren med vores nye teknologier og tilpasningsevne til forskellige geografier. Det er vores fokus at give merværdi til vores forretningspartners ydelse med en kvalitet, pålidelig og rettidig service-tilgang. I denne retning vil vi fortsat være den foretrukne forretningspartner ved at skabe stærk synergi med vores forretningspartnere. '

Centralt beliggende i Istanbul, Tyrkiets største og mest etablerede organisationer med Havas groundtjenester; I 31 lufthavne i Tyrkiet, og Saudi-Arabien i Riga tilbyder tjenester i Madinah Lufthavn i Letland. Company; sammen med datterselskaberne betjener 465 cirka tusind flyvninger om året, og 860 transporterer mere end en million tons 100-bagage med tusind ton last. Havaş er medlem af Airport Service Association (ASA) og IATA Ground Handling Council (IGHC) og har ISAGO-certificering.Havaş er også det første tyrkiske grundhåndteringsfirma med licens i Saudi-Arabien.

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 04

AusRAIL Plus messe og konference

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
tsar 04

World Rail Festival

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar