Forklaring om den overraskende elevator på Metrobus Station

ibbden busstoppested for metrobus
ibbden busstoppested for metrobus

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Kucukcekmece Beşyol Metrobus Stop på grund af elevatoren køres ikke på grund af de vanskelige øjeblikke for den handicappede DHA'nın indeholdende en skriftlig erklæring om de afgivne nyheder.

”Koru Florya huse ledelse er ansvarlig for driften af ​​elevatorer og rulletrapper i de nævnte stop i overensstemmelse med aftalen for året 5. Som et resultat af de forhandlinger, der blev foretaget på grund af problemer, der opstår som følge af driften af ​​faciliteterne, er anlæggets ansvar imidlertid overført til IETT fra november 25.

Reparationen af ​​rulletrapper i den nævnte station er begyndt øjeblikkeligt, og den vil blive taget i brug så hurtigt som muligt.

Den deaktiverede lift 7 er blevet beskadiget under en redningsoperation som et resultat af, at en borger blev strandet den 2019 november. Elevatoren, der har oprindelse, blev straks bestilt. 15-dagen er planlagt til, at elevatoren tages i brug. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar