IETT-medarbejdere havde masker i løbet af børn med leukæmieuge

iett-medarbejdere bærer maske til børn med losem uge
iett-medarbejdere bærer maske til børn med losem uge

Generaldirektoratet for IETT og LÖSEV arrangerede et seminar om børn med leukæmi-uge ”om leukæmi. Derudover gav ledere og medarbejdere, der bærer en maske, opmærksomhedsbesked.

LÖSEV arrangerede et seminar med titlen hastalık MASKEMİ TAKARIM, AWARENESS CREATION X i İETT Kağıthane Garage-konferencesalen under 2-8 november børneuge for at forklare, at leukæmi er en forebyggelig og helbredelig sygdom.

Seminar; LÖSEV İstanbul Corporate Communications and Administrative Affairs Assistant Coordinator Burcu Demir og IETT afdelingsledere, enhedsledere og medarbejdere deltog. I seminaret, hvor intensiv deltagelse blev tilvejebragt, var leukæmi ikke en hjælpeløs sygdom, og masken, der blev brugt under behandlingen, blev brugt til at forhindre infektion.

Derudover kan İETT-ledere bruge İETT-busser, stoppesteder osv. erklærede, at de kan støtte undersøgelserne i forbindelse med LÖSEV for at skabe opmærksomhed på felterne. Ledere og medarbejdere, der bærer masker, gav en besked.

På seminaret, der sigter mod at skabe opmærksomhed, tog medarbejderne et kollektivt foto ved at bære en maske. IETT-ledere havde masker for at henlede opmærksomheden på bevidsthed.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar