IETT Opretter Transportation Academy for Drivere

iett opretter transportakademi til uddannelse
iett opretter transportakademi til uddannelse

I overensstemmelse med aftalen mellem UGETAM og IETT leveres uddannelse og certificering af alle chauffører, især IETT-medarbejdere. I det akademi, der skal etableres, vil alle transportfolk i hele landet blive uddannet i tide.

IETT og UGETAM, datterselskaber i Istanbul Metropolitan Municipality, begyndte at arbejde på oprettelsen af ​​Transportation Academy for at levere teoretiske og praktiske træninger til de chauffører, der tjener inden for offentlig transport, og til at implementere måle-, evaluerings- og certificeringsprogrammer.

Mellem IETT og UGETAM, der gør bæredygtighed til et af de vigtigste mål i offentlig transport 'TRANSPORTATION ACADEMY' blev der opnået enighed om at underskrive en protokol.

I akademiet, der vil blive etableret i Arnavutköy-distriktet, tilbydes certifikattræner med offentlig transport, banetræning, simulatorkøretræning, fjernundervisning, træning i mobilundervisning, terapiprogrammer med mental sundhedscentre, undervisning i samfundsservice

Træningen, der skal tilbydes på Transportation Academy, sigter mod at uddanne mere bevidste chauffører i trafikken, udvikle en kultur for offentlig transport, reducere antallet af ulykker yderligere og give brændstofbesparelser. Ud over at uddanne og certificere chaufførerne sigter akademiet også efter at udvikle transportteknologier, skabe nye transportpolitikker for at reducere trafikforhold og dermed reducere emissioner og mindre luftforurening.

I første fase trænes chauffører af IETT, Otobüs AŞ og Private Public Bus. I den anden fase sigter det mod at udstede certifikatprogrammer for minibus- og taxachauffører, chauffører af byfragt- og jordflyvningskøretøjer, nye kandidater, terrængående køretøjschauffører og motorcykelister. På det sidste trin er det planlagt at levere tjenester til chauffører af offentlig transport uden for Istanbul, intercity og internationale passagerer.

HVAD ER UGETAM?

Etableret i 1996 af Istanbul Metropolitan Kommune, Istanbul Applied Gas and Energy Technologies Research Engineering Industry Trade Inc. (UGETAM) fortsætter sine aktiviteter inden for uddannelse, certificering, test og inspektionstjenester. UGETAM har myndigheden af ​​den erhvervsmæssige kvalifikationsmyndighed (VQA) med det certifikat, der er opnået fra det tyrkiske akkrediteringsbureau (TÜRKAK).

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar