Præsident İmamoğlu Undersøgte i Istanbul lufthavn

imamoglu fundet anmeldelser i istanbul lufthavn
imamoglu fundet anmeldelser i istanbul lufthavn

İBB præsident Ekrem İmamoğlu gjorde observationer i Istanbul lufthavn. Imamoglu, der kom sammen med IGA-ledelsen, sagde: ”Vi ønsker at styre en proces med det højeste niveau af forhold til enhver institution i Istanbul, enhver organisation, der leverer tjenester”.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Præsident Ekrem Imamoglu, Istanbul Lufthavn, foretog undersøgelser. IGA (Istanbul Grand Airport) Airport Management Inc. Imamoglu, der modtog information om anlægget fra Chief Executive Officer og General Manager Hüseyin Kadri Samsunlu, blev også ledsaget af den øverste ledelse af IMM. Efter undersøgelserne holdt İGA-embedsmænd en præsentation for IMM-delegationen. Imamoglu og Samsunlu, efter mødet varede ca. 2 timer, der var gået foran kameraerne. İmamoğlu evaluerede mødet med disse ord:

“MØDENE FOR AT GØRE LIVET I ISTANBUL LETT”

“Istanbuls største lufthavn. kører for at blive den største lufthavn i verden og Tyrkiet. Derfor har vi som ledelse af IMM en meget tæt koordinerings- og kommunikationsorganisation. Vi havde tidligere besluttet at møde mig i form af tanıma. Hvordan kan vi handle tanıma for at lære mig at kende og gøre tingene lettere. I dag havde vi en dejlig 2 time. Vi har angivet alle punkterne. Vi arrangerede et produktivt møde om, hvordan lufthavnen, som er en del af Istanbul, kan gøres lettere, vores forventninger fra os og vores forventninger fra lufthavnen. Alle disse forhandlinger for at lette Istanbul-beboernes liv. Vi har selvfølgelig dette møde med Sabiha Gökçen. Vi ønsker at styre en proces med det højeste niveau af forhold til enhver institution i Istanbul, hver organisation, der leverer tjenester. Derfor var vi her i dag. Jeg vil gerne takke Istanbul Lufthavn og IGA-ledelsen, der byder os velkommen med alle deres udøvende venner.

“VI STABILISERER TJENESTER PÅ EN STABIL VEJ”

Imamoglu, rettet til ham, durum En situation, der vedrører medarbejdere og passagerer. Ist Er der nogen fremgang i luftledningerne og IETT-linjerne? fx vinterforberedelserne i det omkringliggende område, nogle af forventningerne til vejruter og nogle af forslagene til at reducere støbeværktøjet fra vores venner. De vil samle alt dette og tale. Om nødvendigt arbejde og liv; vi forbedrer livskvaliteten for folket og forbedrer tjenesterne på en bestemt måde

SAMSUNLU: UK Vi er meget tilfredse af vores ordfører tildeler 2 TID TIL OSS ”

Samsunlu sagde også: ”Vi var meget glade for at byde vores præsident velkommen i vores lufthavn i dag. Vi har beskrevet os selv i detaljer. Denne visionære projekt i Istanbul, Tyrkiet, hvad deres bidrag til mellemlang og lang sigt, at vi havde mulighed for at dele vores perspektiv på vores egen. IMM er vores vigtigste interessent. Vores nuværende offentlige transport leveres af Havaist, İETT og İBB. Bortset fra dette arbejder vi også med mange tilknyttede selskaber såsom İGDAŞ, İSKİ og Belbim. Derefter fortsætter vi med at arbejde. Vi har også nogle forslag fra IMM for at forbedre vores operationer og aktiviteter her. Vi er meget glade for, at vores præsident gav os 2-uret i dag. Han lyttede ivrig efter os. For os var der nogle råd. Vi tænker over dette igen. Jeg vil gerne takke ham igen for at være her ”.

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 15

London transportledet udvikling

Januar 15 @ 08: 00 - 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar