İmamoğlu i London søger finansiering til Istanbuls metroprojekter

imamoglu london søger finansiering til istanbul's metro-projekter
imamoglu london søger finansiering til istanbul's metro-projekter

İBB Præsident Ekrem İmamoğlu mødtes med repræsentanter for 22 forskellige finansielle institutioner på den sidste dag af hans kontakter i London. Imamoglu nævnte om de projekter og mål, de vil gøre i Istanbul, og sagde, olarak Som en bykommune med et omtrentlig konsolideret budget på € 10 milliarder, vil jeg gerne have, at du ser billedet: Istanbul, der fodrer investeringsmulighederne, har et stort potentiale og giver dig både den økonomiske og den værdi, du giver. er en af ​​de mest banebrydende byer i verden, hvor forandring vil begynde ”.

Ekrem Imamoglu, borgmester for Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), afsluttede sine kontakter i London, hovedstaden i England, ved at mødes med repræsentanter for 22 forskellige finansielle institutioner. Dette bed & breakfast møde deltog İmamoğlu undersøgelse, "Changing Global Outlook i Istanbul og Tyrkiets fremtid" holdt en tale.

VI ER EN REGERING AF DEMOKRATENS GUD

Tyrkiet og Storbritannien blandt de hundrede år er meget effektiv, strategisk, omfattende forbindelser İmamoğlu angivelse lykkedes, understregede behovet for at fokusere på det positive dagsorden mellem de to lande. Imamoglu sagde, at alle ved bordet kender Istanbul's vigtighed og kommercielle omfang, "Hvis Istanbul var et land, ville det være et af de lande med det største kommercielle potentiale i Europa". Idémamoğlu sagde, at de satte Istanbul-visionen i overensstemmelse med borgernes behov og ideer, orum jeg vil have dig til at vide, at vi er en regering, der sætter demokratiets gyldne regler uden tøven. Imamoglu sagde, at han betragter sig selv som moderator for Istanbul, og sagde, at han er interesseret i social deltagelse og gennemsigtig ledelse.

İM JEG ØNSKER DIG AT AKKOMMODERE VERDENSARV ISTANBUL ”

İmamoğlu påpegede vigtigheden af ​​"stærk retfærdighed og sagde, temel. Den vigtigste grund til at dele disse med dig er; penge, kapital og økonomi elsker frihed, elsker lov, elsker demokrati. Uden disse er det virkelig et faktum, at han vil tøve i betydningen økonomi og kapital. Selv lande i verden, der mener, at de har et meget avanceret demokrati, har oplevet og vil lider fra tid til anden i demokratiets navn. Men hvad der er vigtigt her er bestemmelsen af ​​samfundet. Jeg kan stolt sige denne beslutsomhed; Jeg taler her på vegne af de 16 millioner Istanbul-mennesker, der har fremført med demokratiske metoder, metoder og forståelse i verden. Dette er en ny begyndelse og en vandresti til, dine mest magtfulde kilder til hver enkelt af jer, dit engagement er en af ​​verdens smukkeste lande i vores Tyrkiet, stadig verdens smukkeste geografi og historie af stærke, verdens kulturarv, jeg virkelig ønsker dig til at ledsage os på vores smukke İstanbul'umuzda betro. Jeg synes, det vil være lidt trist at blive efterladt i de kommende år

MET VORES PRIORITETSMETRO ”

Imamoglu gav eksempler på de investeringer, de ønskede at foretage, især i metroen i Istanbul. Imiz Vores nuværende metroprojekter er lokomotivet for transport. Vi vil nu hurtigt øge vores 220 kilometer-jernbanenet til over 5 kilometer i løbet af året. Cirka 600 kilometer er allerede under opførelse. 200 vil gerne bygge nye metrolinjer på kilometer ”. Imamoglu delte også detaljerede oplysninger om sine projekter som teknologi, smart city og emissioner med lavt kulstofstof med repræsentanterne for finansielle institutioner. Emamoğlu understregede, at der er sociale projekter, der fokuserer på grønt område og mennesker, og sagde, at 200 vil præsentere 1-creche til service for Istanbul-folk i løbet af året. Imamoglu sagde, olarak Som storstadskommune i Istanbul, vil jeg gerne have, at du ser dette fotografi som en bykommune med et konsolideret budget på cirka 150 milliarder euro. Istanbul er en af ​​de mest banebrydende byer at investere i, dyrke muligheder, har et stort potentiale, og du får den værdi, du giver økonomisk, og ændringer vil starte på verdensplan. ”

Aktuelle jernbanetilbud

Per 05

AusRAIL Plus messe og konference

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
Per 05

World Rail Festival

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
Per 05

Udbudsmeddelelse: Biludlejning med chauffør

Område 5 @ 14: 00 - 15: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar