Dansk og national ASELSAN-teknologi i Ankara Subway

indenlandsk og national aselsan teknologi i ankara metro
indenlandsk og national aselsan teknologi i ankara metro

Dansk og national ASELSAN-teknologi i Ankara Subway; ASELSAN har afsluttet testene ved at producere Train Control and Management System (TKYS) og Traction System for 2 Ankara metro.

30-40 års levetid for de gamle Ankara-jernbanesystemkøretøjer over tid, de kritiske komponenter i aldring, trækkraft og elektrisk-elektroniske systemer i stedet for de nyudviklede systemer kan erstattes ved at bruge alle de gamle jernbanesystemer.

ASELSAN designer og fremstiller kritiske komponenter inden for jernbanesystemer. Inden for dette omfang er National High Speed ​​Train, National Electric Train Set, Hybrid Maneuver Locomotive, Electric Outline Locomotive, Train Control and Management System (TKYS) og Traction (Traction) System til modulær metro og sporvogne, der er blandt jernbanesystemets køretøjer, udviklet af ASELSAN. udvikles og produceres.

Kontakt Ilhami direkte

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar