Istanbul Metro International Award

mraniye Ataşehir Göztepe Subway
mraniye Ataşehir Göztepe Subway

International pris til Istanbul Metro; Bygget af Istanbul Metropolitan Municipality, vandt Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro førstepræmien i kategorien “Infrastructure Design” ved AEC Excellence Awards, en af ​​verdens vigtigste arkitektkonkurrencer. Præmieceremonien finder sted på 19 Autodesk University i Las Vegas i november.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro vandt førstepladsen i projektinfrastrukturen, kategori i kategorien EF stort projektklasse ved AEC Excellence Awards, der er kendt som en af ​​de mest prestigefyldte sektorkonkurrencer i verden.

8-projekt fra 40-land deltog i dette års konkurrence. Ümraniye-Göztepe Metro, som blev implementeret af IMM, er tilsluttet “Afsluitdijk - den største dige i Holland-Levvel - BAM, Van” Oord vandt Rebel-projekterne og kom først.

Tyrkiets teknologi og dens innovative tilgang i byggeriet område vil give mulighed for at dele med hele verden AEC Excellence Awards konkurrence i vores land, har vi opnået førstepladsen for første gang. Præmieceremonien finder sted tirsdag, november på Autodesk University i Las Vegas.

ÜMRANİYE - ATAŞEHİR - GÖZTEPE METRO LINE

Ümraniye - Ataşehir - Göztepe metrolinje vil bestå af stationer 13 km og 11. Ruten, der er planlagt til at give en betydelig løsning på transportproblemerne i Anatolian Side, vil tage 20 minutter mellem Ümraniye og Göztepe. Linjen vil kunne betjene 350 tusind mennesker om dagen.

Fuldautomatisk førerløs metro fungerer som Ümraniye - Ataşehir - Göztepe linje, fuldlængdes platformseparatordøre vil blive brugt til sikkerhed. Udgravningsarbejder, 4-tunnelmaskine (TBM) begyndte med linjen, er beregnet til at blive afsluttet i 2022 år.

Værkerne på metrostationen Ümraniye-Ataşehir-Göztepe, et af metroprojekterne, der blev stoppet i den sidste periode, blev genstartet med en ceremoni, som İBB-præsident Ekrem İmamoğlu deltog i.

“AEC EXCELLENCE AWARDS Competition”

AEC Excellence Awards, BIM “Building Information Modelling elingndaki inden for arkitektur, konstruktion og konstruktion fra hele verden (Bygningsinformation modellering) processer og projekter, der bruger den mest innovative teknologi i kategorierne Infrastructure and Superstructure Design and Construction, er en af ​​de mest prestigefyldte sektorkonkurrencer i verden.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar