Vejinvesteringer Udgifter Del først med 62 procent

del den højeste andel af motorvejsinvesteringerne
del den højeste andel af motorvejsinvesteringerne

Vejinvesteringsudgifter rangeret først med 62-andel; Minister Turhan holdt en præsentation i den parlamentariske plan og budgetkommissionen, hvor budgettet for Ministeriet for Transport og Infrastruktur 2020 blev drøftet.

Turhan, 198,5 milliarder pund af offentlig-privat samarbejde (PPP) -projekt, sagde, at de er startet, 77 procent af de pågældende investeringer er afsluttet, 45,5 milliarder pund investering i konstruktion af mere end £ XNUMX vil blive tilføjet til landet.

Med angivelse af, at 495s hovedprojekt er 505 milliarder pund, realiseres 237,5 milliarder pund i ministeriets investeringsportefølje eksklusive OPP-projekter. Det er blevet økonomien. Tyrkiet er ikke kun de historiske geografiske, sociale, kulturelle og økonomiske fordele ligger på en af ​​verdens mest værdifulde region. "Han sagde.

Turhan erklærede, at 1 milliarder 590 millioner mennesker i geografien levede, 39 billioner 300 milliarder dollars Bruttonationalprodukt, 7,6 billioner dollar handelsvolumen kan nå 67 land. Han sagde, at det samlede beløb af hans investeringer med PPP var $ 2003 milliarder.

Turhan påpegede, at bruttonationalproduktets virkning af de foretagne investeringer var 290 milliarder dollars, produktionseffekten var 629 milliarder dollars og beskæftigelseseffekten var omkring 602 tusinde mennesker årligt. ”Som et resultat af effektiv anvendelse af både menneskelige og materielle ressourcer i vores land, 2018 har gemt milliarder af dollars. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar