IRFs Global Achievement Award til Yavuz Sultan Selim Bridge

irften yavuz sultan selim koprusune verdensomspændende succes pris
irften yavuz sultan selim koprusune verdensomspændende succes pris

IRFs Global Achievement Award til Yavuz Sultan Selim Bridge; Yavuz Sultan Selim Bridge, som har mange milepæle med hensyn til verdens ingeniørhistorie, vandt kategorien Dünya Design oldu i Başarı Global Achievement Awards verilen givet af International Road Federation (IRF) hvert år.

Viceminister for transport og infrastruktur Enver İSKURT, General Manager for Highways Abdulkadir URALOĞLU og ICA General Manager Serhat SOĞUKPINAR deltog i prisuddelingen, der blev afholdt i USA.

Bridge of the Firsts: Yavuz Sultan Selim Bridge

Opførelsen af ​​Yavuz Sultan Selim Bridge og Northern Peripheral Motorway-projektet, der er produktet af højteknologi og teknologi, begyndte med den banebrydende ceremoni, der blev afholdt på 29 maj 2013.

8-sporvejen og 2-banelinjen passerer gennem det samme niveau i Yavuz Sultan Selim Bridge, som er designet til at være etager i modsætning til andre broer i verden, der har både veje og jernbaner. Til denne funktion blev hovedkablerne på broen, lodrette slyngtov og skrå sejlkabler, der forbinder dækket med tårnene, samlet, og en højstiv hybridbro blev designet. Fin aerodynamiske dæk blev brugt i hele Yavuz Sultan Selim Bridge.

Yavuz Sultan Selim, der tager sin plads blandt verdens førende broer med sine æstetiske og tekniske egenskaber, kaldes ”broen til førstere”. Den første af verdens længste hængebro med 59 meter bredde og verdens største hængebro med hovedspændet på 1.408 meter er hængebroen med verdens højeste tårn med sin højde over 322 meter.

Om International Road Federation

International Road Federation (IRF), der er oprettet for at fremme og støtte udviklingen af ​​vejnet over hele verden, vælger vellykkede og innovative projekter til udvikling af infrastrukturteknologier med de årlige IRF Global Achievement Awards.

Yavuz Sultan Selim Bridge og den nordlige perifere motorvej er udstyret med intelligente transportsystemer, avanceret teknologisk vedligeholdelsesudstyr og bompengeindsamlingssystemer som en af ​​krydsningspunktene i transittransport mellem de to kontinenter og bidrager til at lindre Istanbul-trafikken.

7 / 24 overvåges fra hovedruten Main Control Center, og alle drifts-, vedligeholdelses- og betjeningsaktiviteter på broen og motorvejen udføres omhyggeligt, og en sikker og behagelig rejse tilbydes chaufførerne.

Yavuz Sultan Selim Bridge og den nordlige Marmara-motorvej, som er et af landets prestigefyldte projekter i alle aspekter; moderne, æstetisk, er blevet symbolet af Tyrkiets mest avancerede materialer og teknikker, der anvendes.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar