Istanbul Kommune Inviteret til Istanbul Istanbul-mødet

kanal istanbul idk-møde blev inviteret til ibb
kanal istanbul idk-møde blev inviteret til ibb

Det skøre projekt vil blive afholdt i november på mødet med 28 Review and Evaluation Commission (CEC) for at afslutte rapporten om miljøpåvirkningsvurdering (EIA) fra Kanal Istanbul. Istanbul Metropolitan Municipality blev også inviteret til mødet.

SözcüOzlem Guvemli'nin: Præsident Recep Tayyip Erdogan annoncerede offentligheden som et vanvittigt projekt, og arbejdet startede i 2011-undersøgelserne om virkningen af ​​Channel Istanbul-projektets evalueringsevalueringsmøde (IDK) i Ankara den november 28 Ministeriet for miljø og urbanisme Det vil blive afholdt. Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) blev også opfordret til IDC-mødet for at blive afsluttet i Channel Istanbuls rapport om miljøpåvirkning (VVM) sammen med embedsmænd fra Ministeriet for Transport og Infrastruktur, Ministeriet for Miljø og Urbanisering og relevante institutioner. Gürkan Akgün, leder af afdelingen for zonering og urbanisme, deltager i İDK-mødet, hvor repræsentanterne for institutionen vil præsentere deres udtalelser og forslag.

kanal istanbul idk-møde blev inviteret til ibb
kanal istanbul idk-møde blev inviteret til ibb

PROJEKTET udføres af ministeriet

VVM-processen for Kanal Istanbul-projektet, designet af ministeriet for transport og infrastruktur, udføres af ministeriet for miljø og urbanisering. Der blev underskrevet en protokol mellem IMM, Ministeriet for Miljø og Urbanisering, Ministeriet for Transport og Infrastruktur i 2018 til planlægning af den nye by, der skal etableres omkring Canal Istanbul. I henhold til protokollen overføres IMM og ISKI til TOKI. Indtægterne fra alle områder, der overføres til TOKI, bruges også til at finansiere kanalen. Omkostningerne ved Kanal Istanbul-projektet, som planlægges afsluttet i år, beregnes til 7 milliarder TL.

KANAL ISTANBUL ARBEJDSGRUPPE ER OPRETTET

Efter at Ekrem İmamoğlu blev formand for IMM, blev der nedsat en arbejdsgruppe tæt på 20. En af arbejdsgrupperne arbejder på Kanal Istanbul. Imamoglu, mødet med lokale og udenlandske pressemedlemmer for nylig afgav vigtige udsagn om Channel Istanbul. Beskriver arbejdsgruppen oprettet i Istanbul Metropolitan Municipality for IMMoglu, am Hvad er Kanal Istanbul? Jeg gik til IGA og fik en orientering om den nye Istanbul lufthavn.

For eksempel har der været konstruktion med 750 millioner kvadratmeter jordoperationer. De sagde, at pladsen var op til Suez-kanalen. Vi lægger det til side. I Istanbul anslås 2 at være tæt på 1 milliard kubikmeter jordbevægelse. Hvor lægger vi dette? Hvad ved for eksempel offentligheden om Kanal Istanbul? Vi vil forklare det hele tydeligt. Det vender ikke ryggen. Istanbul-ledelsen kan ikke vende ryggen. 16 millioner mennesker valgte mig at beskytte alle disse spørgsmål om nødvendigt for at bede kontoen om retten til at ringe til. ”

7 vil blive fuldført i år

I henhold til den seneste VVM-rapport udarbejdet af Ministeriet for Miljø og Urbanisering beregnes udgifterne til Kanal Istanbul-projektet, der er cirka 45 km langt og 20.75 meter dybde, til 75 milliarder TL, der vil passere gennem distriktene Küçükçekmece, Avcılar, Arnavutköy og Başakşehir. Med konstruktionen af ​​kanalen vil broen, der adskiller Küçükçekmece-søen fra Marmarahavet åbne cirka en kilometer. Det kunstige team 3 planlagde at blive bygget i Marmarahavet før, og Sazlıdere-marinaen blev forladt. 7 vil blive udgravet hele året for 4-året, og 1 milliarder 155 millioner 668 tusind kubikmeter udgravning frigives til kanalen, som planlægges afsluttet årligt.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar