Istanbul Lufthavn Klar til vinter

istanbul lufthavn kort
istanbul lufthavn kort

Minister for transport og infrastruktur, Cahit Turhan, informerede om sne-bekæmpelsesaktiviteterne.

Turhan understregede, at lufthavnene er klar til vinteren, og understregede, at forberedelserne i lufthavnene fortsætter med fuld hastighed og sagde: X 304-køretøjer til specialformål vil blive brugt inden for rammerne af snebekæmpelsestjenester i lufthavnene. Vi vil også betjene omkring 700 personale, der er uddannet og erfaren inden for snebekæmpelse. Der er tusind 730 ton 'afisning' flydende materiale i lufthavne, der skal bruges til snebekæmpelse.

Minister Turhan, Istanbul Lufthavn, 26 trukketype kombineret snebekæmpelse, 15 kompakt type kombineret snebekæmpelse, 8 snesprøjte (roterende), 28 sneplog og "afisning" flydende sprederkøretøj vil tjene her, sagde han. Derudover er der bestilt 18-fly og under broen "FOD" og sne-fjernelse køretøj og 3 landingsbane-bremseanordning, der udtrykker Turhan, lufthavnsoperatør IGA 900 tons "afisning" flydende materiale, sagde han.

Turhan oplyste, at kampen mod sne i Atatürk lufthavn blev udført med 19 specialkøretøjer og cirka 100 State Airports Authority (DHMİ) personale, og at flydende X-afisning ”blev holdt klar til 205 ton.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar