Istanbul Lufthavn fortsætter med at vokse

cahit turhan
cahit turhan

Mehmet Cahit Turhan, minister for transport og infrastruktur, offentliggjorde en artikel med titlen “Istanbul Airport fortsætter med at vokse ısında i novemberudgaven af ​​Raillife magazine.

Forfatteren af ​​ministeren

Tyrkiet luftfart topmøde i Istanbul i lufthavnen bærer 3. landingsbanearbejde fortsætter hurtigt. 3, der er planlagt ibrugtagning for nylig. Istanbul Lufthavn landingsbanen uafhængig, kunne underkastes uafhængig parallel drift med dette nummer af det første spor i Tyrkiet, men i Europa vil være det andet efter Amsterdam lufthavn.

Vi startede dog også vores bestræbelser på at implementere den "samtidige landing på tre landingsbaner", som ikke implementeres i noget land uden for USA, i Istanbul lufthavn. På den måde Tyrkiets åbnet nye døre til verden og specifikationer med hensyn til nedbrydning af mange lufthavnen i Istanbul lufthavn i verden, vil give en betydelig lettelse fra krydstogt erfaring med selvstændig 3 spor.

  1. Når landingsbanen er i drift, vil Istanbul lufthavn have 3 operationelle landingsbaner med 5 uafhængige landingsbaner og reservebaner. Takket være den nye bane vil flytrafikskapaciteten stige fra 80 fly-start til 120, mens flyselskabernes slotfleksibilitet øges. Derudover er 3 beliggende nær lufthavnen, hvor indenrigsflyvninger drives. Når landingsbanen er færdig, vil de aktuelle taxitider også falde med 50. Oprindeligt planlægger vi at bruge 3-sporet i forskellige kombinationer. Afhængigt af trafikvægten bruges derefter nogle landingsbaner til start, nogle landingsbaner til landing eller start. Denne metode vil tilvejebringe en markant stigning i antallet af fly, der er i stand til at lande og starte timebaseret.

Istanbul Lufthavn, der fortsætter med at vokse med hver dag, der går, vil være en af ​​de vigtigste drivere for 20's årlige væksthistorie, som vi altid har sagt, når den når sin fulde kapacitet. Det vil imødekomme behovene i Asien og Afrika såvel som Istanbul og bringe Istanbul til sin fortjente position på det internationale luftfartsmarked. Det vil blive et af de vigtigste distributionscentre i verden, især i Europa og Asien-Stillehavsgeografien. Istanbul vil være en by, der går ud over sin æra, kun som Fatih Sultan Mehmet.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar