Iron Silk Road vil passere gennem Iran!

jern silke vej Irland nat
jern silke vej Irland nat

Iron Silk Road vil passere gennem Iran; Irans jernbaner er involveret i Kinas One Generation One Way-projekt. I en tale med National Channel meddelte den iranske minister for transport og urbanisme Muhammad Islami, One Generation One Road Project, at de vil begynde at operere i den sydlige korridor.

Iran er involveret i One Generation One Way-projektet med jernbaner.

National ChannelDen iranske minister for transport og urbanisme Mohammad Islami bebudede for nylig, at de vil begynde at operere i den sydlige korridor af One Generation One Way-projektet.

Iranske transportminister, sagde, at den sydlige korridor fra Kina til Kasakhstan og Turkmenistan derfra og Sarakhes der strækker sig fra grænseovergangen til Tyrkiet gennem Iran og strækker sig herfra til det europæiske kontinent.

İslam Landene på Iron Silk Road nåede til en aftale i Ankara for tre uger siden om at implementere fælles told og told for de fem jernbaner, sagde han. Dette trin er et vigtigt trin, der vil øge transporten og gøre vejen nyttig på Iron Silk Road. ”

Selvom Iran til at holde sig ude af den nordlige korridor strækker sig fra Kina til Tyrkiet og Europa, med den indgåede aftale med den sydlige korridor, der sker i Iron Silk Road.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar