Kadikoy Ibrahimaga Bridge falder! Vej 5 Månefodgængere

kadikoy ibrahimaga bridge falder vejmåne trafik lukket
kadikoy ibrahimaga bridge falder vejmåne trafik lukket

Kadikoy Ibrahimaga Bridge falder! Vej 5 Månefodgængere; Istanbul Metropolitan Municipality er i gang med nedrivningsarbejder inden for rammerne af renoveringen af ​​Ibrahimaga-broen i Kadikoy. Renoveringen af ​​Ibrahimaga-broen vil tage måneder til 5.

Istanbul Kadikoy-distriktet, der betragtes som hjertet i trafikken på Ibrahimaga-broen på General Sahap Gurler Street blev besluttet at nedrivning. Ødelæggelsen og genindførelsen af ​​Ibrahimaga-broen vil tage ca. 5 måneder.

İbrah I henhold til den afgørelse, der er truffet af Istanbul Metropolitan Municipality Transport and Traffic Regulatory Commission, vil Ibrahimaga Bridge 7 blive revet til fornyelse i november, torsdag, og general Sahap Gurler Street vil være lukket for fodgængere og køretøjer i løbet af måneden. X

Under undersøgelsen, General Şahap Gürler Street; Dr. Eyup Aksoy, Taskopru og Sarayardi gader vil være lukkede forbindelser. De køretøjer; Adgang til Ring Road, Eurasia Tunnel og Üsküdar-regionerne finder sted via Tıbbiye Bridge og Behiç Bey Street. Det rapporteres, at de broer, der aktivt bruges af Marmaray-tog, ikke vil blive negativt påvirket af værkerne, og at der ikke vil være nogen forstyrrelser i togtjenesterne. (Gazetekadıköy)

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 04

AusRAIL Plus messe og konference

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
tsar 04

World Rail Festival

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
Per 05

Udbudsmeddelelse: Biludlejning med chauffør

Område 5 @ 14: 00 - 15: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar