Kadikoy Tavsantepe Subway Times

kadikoy tavsantepe metrokort
kadikoy tavsantepe metrokort

Kadıköy Tavşantepe Metro-åbningstider: 1 af linjen. etape blev afsluttet i 2012 og åbnet for service med 21,7 station i 16 km sektion mellem Kadıköy og Kartal. Med opførelsen af ​​stationerne Yakacık-Adnan Kahveci, Pendik og Tavşantepe, 2. trin er afsluttet. 2. Linjens længde steg til 26,5 km, og antallet af stationer steg til 19. Den gennemsnitlige køretid for linjen er 82 minutter.

Linjen sidder på D100-ruten i Acıbadem-regionen fra Kadıköy og følger denne rute op til Tavşantepe. Der er et 52-køretøj (13-tog) lager- og vedligeholdelsesværksted med en samlet 32-køretøjskapacitet på linjen mellem Maltepe- og Huzurevi-stationer og i området Maltepe Station. Hele linjen, inklusive lager- og værkstedspladser, blev bygget under jorden.

Kadikoy Tavsantepe Subway Times

Sabah 06.00til metroen i Istanbul 24.00 indtil tiden fortsætter. Hver 4 sparer passagerer tid ved at have en tur pr. Minut.

Kadıköy Tavşantepe strukturelle metrostationer

Linjens tunneler inkluderer TBM mellem Kadıköy - Kozyatağı og Kartal - Kaynarca; Det blev udgravet efter NATM-metode mellem Kozyatağı - Kartal. Bostanci Station har en ekstra jernbanelinje og to sideplatformer, der tager hensyn til behovet for alternativ drift. Alle andre stationer blev bygget som sideplatforme. Stationens længde er 180 meter, og den er velegnet til togets kørsel med 8. Der er 259 rulletrapper og 70 elevatorer i anlægget. 30 turnstile er designet til at give passagerer med handicap adgang.

SYSTEMSIKKERHED OG SIKKERHED

Røg- og passager evakueringsscenarier er blevet forberedt på de negative situationer, der måtte forekomme i Kadıköy Tavşantepe Metro Line, og simuleringer relateret til disse scenarier er blevet testet. Med de samlede 991-kameraer i stationerne overvåges systemet løbende, kontrolleres og inspiceres af sikkerhedsvagter.

Signalering af linjen og lagerområdet har et mobilkommunikationsbaseret Mobile Block-system. Signalsystemet er Thales CBTC-system, og togene har parkering uden fører.

Alt udstyr, der anvendes ved konstruktionen af ​​linjen, er valgt fra materialer, der er modstandsdygtige over for høj temperatur og udsender ikke giftige gasser. I tilfælde af brand skal der sikres evakuering af passagererne hurtigst muligt og sikkert; Der er et pålideligt røgkontrol- og evakueringssystem i overensstemmelse med standarderne, især NFPA, som kan fungere helt automatisk.

På metrostationen Kadıköy Tavşantepe udføres energiforsyningen af ​​hele systemet fra 3 separate punkter. Hvis alle tre forsyningspunkter fejler, aktiveres generatorer på den separate terminal 2. Ved aktivering af generatorer leveres alle tog i tunnelen til nærmeste station, og passagererne evakueres. I tilfælde af manglende levering af energi og manglende generatorer Belysningssystemet og elektroniske styresystemer kan drives af uafbrydelige strømforsyninger til 3-timer.

Kadikoy Tavsantepe Metro Transfer Stations

 • Kadikoy Station, T3 Kadıköy - Moda Tram Line, bylinjer, sejlbåde og marine motorer,
 • På Ayrılık Fountain Station, Marmaray,
 • På Ünalan Station,
 • I Pendik Station kan der overføres til Pendik High Speed ​​Train Station via IETT busser.

Kadikoy Tavsantepe metrostationer

 1. Kadikoy
 2. Fountain of Separation
 3. bitter mandel
 4. Ünalan
 5. Göztepe
 6. Yenisahra
 7. Kozyatagi
 8. trucker
 9. Küçükyalı
 10. Maltepe
 11. plejehjem
 12. rose-vand
 13. Esenkent
 14. Hospital-justice
 15. Soganlik
 16. Kartal
 17. Se Yakaciks fulde profil
 18. Pendik
 19. Tavşantepe

Kort over Kadikoy Tavsantepe Metro

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar