Channel Istanbul Hvor meget vil det koste, hvordan bliver budet?

kanal istanbul hvor mange vil være, hvordan budet koster
kanal istanbul hvor mange vil være, hvordan budet koster

Minister for miljø og byplanlægning Mehmet Kurum afgav vigtige udsagn om Channel Istanbul-projektet! Når han talte om opførelsen af ​​det skøre projekt Kanal İstanbul i plan- og budgetkommissionen for den tyrkiske store nationale forsamling, gav myndigheden oplysninger om udgifterne til projektet og typen af ​​bud.

Murat Kurum oplyste, at projektomkostningerne for Kanal Istanbul er på 75 milliarder pund og sagde: ”Det blev besluttet at implementere med build-operation-transfer-model. Planlægningsaktiviteter, der dækker Channel Istanbul-området, udføres med ministeriet for transport og infrastruktur. Der planlægges et hundrede tusind skala miljøplanlægning. På begge sider af Bosporen er 500 organiseret med en vandret arkitektonisk tilgang til ikke at overstige tusind indbyggere, plus en jord plus tre eller fire gange. Der vil ikke være nogen pris i statsbudgettet

Kanal Istanbul og nødvendigheden af ​​at skabe sidste uge fredag, Transport og Infrastruktur minister Cahit Turhan Canal Istanbul Projekt med Tyrkiet kunne bruge fordelene ved at spare "Vores land er ved en korsvej önjömçer forstyrre en naturlig transportkorridor. Vi bør bringe disse fordele til vores land og nation. For dette kalder vi Channel Istanbul ..

Kort over Kanal Istanbul

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar