Hvornår vil Istanbul-kanal være bud?

kanal vil blive afholdt, når Istanbul budet
kanal vil blive afholdt, når Istanbul budet

Kanal Istanbul Tender Hvornår? Parlamentarisk Planlægning og budget Kommissionen om de oplægsholdere for transport og infrastruktur minister Mehmet Cahit Turhan, takket være de investeringer og aftaler vedrørende luftfart i Tyrkiet, der forklarer, at viste vækst over gennemsnittet i verden, fremskridt inden for luftfarten, at de indikatorer, der skal afspejles, 2 antallet af lufthavne, 6 samlede antal passagerer, flynummer 3, 7 lastkapacitet, 12 omsætningssektor, 3 beskæftigelse ud over den gangede stigning.

Turhan erklærede, at de har afsluttet lovgivningen for at registrere reglerne for deres flyvning, der bliver mere og mere udbredt i verden og sagde, da vi har ført til det elektroniske miljø med UAV-registrerings- og sporingssystemet. Denne struktur, vi har oprettet, har været et eksempel for mange lande. Vi introducerede deltagerne til forskellige internationale møder. Designet og produktionen af ​​Hot Air Balloon 10, som blev udført af et lokalt firma for første gang, gennemførte med succes testflyvningen i oktober. ”

Turhan erklærede også, at de arbejder for at realisere det mest strategiske megaprojekt i landet, Kanal Istanbul.

Risiko Risikoen ved skibe, der transporterer farligt gods i Bosporus, øges. Det gennemsnitlige årlige antal skibe 44 tusind. Foruden det historiske stof fra Bosphorus følges Kanal Istanbul-projektet, som vi planlagde for sikkerheden ved navigation, liv, ejendom og miljø, tæt af verden. Vi afsluttede de tekniske undersøgelser. Vi er nået til den sidste fase i VVM-studier. Efter færdiggørelsen af ​​miljøplanen 1 / 100.000 skala, vil vi byde. ”

Turhan, inden for rammerne af lokaliserings- og nationaliseringsarbejdet, sagde den tyrkiske stræde trafikservicesystem-software, der drives af Generaldirektoratet for Kystsikkerhed 2020'de.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar