Første trin til Karabağlar Subway

første skridt til Karabakh metroen
første skridt til Karabakh metroen

Første trin til Karabağlar Subway; Izmir Metropolitan Municipality inkluderer Karabağlar i jernbanetransportnetværket. Projekt- og konstruktionstilbud for Halkapınar-Karabağlar metrolinie blev startet.

Izmir Metropolitan Municipality tager nye skridt for at udvikle 179 kilometer kilometerlinjesystem. İzmir Metropolitan Municipality forstads- og jernbanesystemer for investeringer, udbydelse til projektet med metalklinjen Halkapınar-Karabağlar. Tilbuddet fandt sted, og budene blev modtaget. Hvis der ikke er nogen indvendinger inden for den retlige periode, planlægges kontrakten at blive underskrevet med det vindende selskab pr. December 2019.

Byggeriet forventes at starte om to år

Det afsluttende projekt afsluttes af 2020. Efterfølgende indgives ansøgninger om ”godkendelse” først til Generaldirektoratet for infrastrukturinvesteringer under Ministeriet for transport og infrastruktur og derefter til formandskabet for strategi og budget. Denne periode forventes at tage omkring to år. Bygge- og anlægsprocesser starter med inkluderingen af ​​projektet i investeringsprogrammet. En underjordisk linje 28 kilometer bygges under jorden. Hvis der ikke er nogen forsinkelse i godkendelsesprocessen, forventes byggeriet af metrostationen Halkapınar-Karabağlar at starte om to år.

”Vi lærer Izmir med jernnet”

Izmir Metropolitan Municipality borgmester Tunc Soyer, Izmir Main Transport Master Plan i metrolinjen, Halkapinar-Konak-Bozyaka-Eskiizmir Street-Gaziemir-New Fairground-Adnan Menderes lufthavn rute vil blive bygget, sagde han. Soyer understregede, at cirka 16 tusind meter boring vil blive udført inden konstruktionen. Stationernes antal og placering er endnu ikke klart. Alt vil blive bestemt i løbet af projektfasen i lyset af statistiske data og gennem undersøgelser foretaget med vores borgere. Ud over de igangværende Buca-metroprojekter, der er i gang, inkluderede Narlıdere også Karabağlar-metrolinjen på vores dagsorden. Med alle disse projekter har vi efterladt et meget vigtigt skridt i retning af at strikke İzmir med jernnet ağ.

Halkapınar Karabağlar metrolinje
Halkapınar Karabağlar metrolinje

Kort over Izmir Metro

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar