Hvornår åbner Karaman Konya High Speed ​​Line?

karaman konya højhastighedstogslinje
karaman konya højhastighedstogslinje

Hvornår åbner Karaman Konya High Speed ​​Line ?; Republikanernes Folkeparti Karaman Stedfortræder Av. İsmail Atakan Ünver deltog i budgetforhandlingerne fra Ministeriet for Transport og Infrastruktur i den centrale regerings budgetlov for året 2020, som blev drøftet på Parlamentets plan og budgetkommissionen. Han spurgte minister Turhan om de planlagte og igangværende projekter i Karaman.

I den session, hvor budgettet for ministeriet for transport og infrastruktur blev drøftet; tidligere stillet skæbnen for højhastighedstoget, der blev bragt til dagsordenen af ​​den parlamentariske generalforsamling og skriftlige spørgsmål. Unver i sin tale; ”Hr. Plan og Budget-kommissionsformand, vores kollega Lütfi Elvan vil være færdig på meget kort tid, mens transportministeriet 2014 annoncerede, at Konya-Karaman-byggeriet med højhastighedstog ikke er færdig, men hvert år 'Dette år vil være færdigt'. er lovet. ”

AFSLUTNING PÅ BARI 2020

Ünver mindede om, at der blev fremsat en erklæring om Konya-Karaman-højhastighedstogslinjen, at borgmesteren i Karaman først sluttede i januar 2016. Sonra Later, TCDD General Manager hos 2016 i august İsa Apaydın Premierminister Binali Yildirim i 2017 sagde: 'Det åbner næste år.' I marts sagde 2018 transportminister Ahmet Arslan: 'Det åbner i slutningen af ​​dette år.' Præsident Erdogan i juni 2018 'Dette år åbner ved udgangen.' sagde han. Vi afsluttede 2018, ikke åbnet; I januar året 2019 bad vi også den nuværende minister om at bede dig. Vi stillede det skriftlige spørgsmål i vores forslag. Du sagde, at 2019 vil åbne i andet halvår, men 21 oktober 2019'da-erklæring og budgetkommissionen præsenteret for dig i den bog, du sagde, at det er op til 2020. Vi forventer denne service i det mindste for 2020. ”

INGEN LUFTFART, MILJØVEJ OG ÇAMLICA VIADU!

I bogen forelagt af Ministeriet for Transport og Infrastruktur til Plan- og Budgetkommissionen, der inkluderer dens projekter og aktiviteter; CHP-stedfortræder Unver erklærede, at Karaman lufthavn, ringvej og Çamlıca Viaduct-projekter ikke er inkluderet; ”Selvom 51 er nævnt i en af ​​lufthavnene i provinsen, er Karaman lufthavn ikke nævnt i denne enorme bog. Dette venter på dig fra Karaman lufthavn. Derudover nævnte du i bogen om ringvejsprojekterne; Karaman ringvejsprojekt er ikke inkluderet i denne bog. Og igen, 'Tyrkiets største, vil være den højeste viadukten.' er ikke inkluderet i denne bog; Det er en viadukt, der giver forbindelsen mellem Mut-Ermenek. ”

Færdig som et eksempel på fremtiden

Ünver fortsatte sine ord som følger: ”Ermenek er det distrikt, hvor Kommissionens præsident Lütfi Elvan blev født. Vi vil gerne takke hr. Elvan for disse tjenester. Vi forventer, at du gennemfører de projekter, der er initieret af Mr. Elvan under transportministeriet på vegne af Karaman som et tilfælde af loyalitet. ”

VI SPØRGSER MINISTER TURHAN

På den anden side spurgte Ünver transport- og infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan om de projekter, Karaman forventer at blive afsluttet. Uz Vi venter på svar på disse spørgsmål .. Her er de spørgsmål, som Unver stillede Turhan Minister:

  • Hvorfor foregik ikke Karaman-lufthavnen, ringvejen og Çamlıca Viaduct, som tidligere var inkluderet i investeringsprogrammerne, i sidebogen 832, udarbejdet af dit ministerium og forelagt plan- og budgetkommissionen? Hvad vil der ske med disse projekter?
  • Hvornår afsluttes vejen til Bucakkışla, der forbinder Karaman og Ermenek?

  • Er det meget vanskeligt at gøre toget mellem Konya og Karaman kompatibelt med arbejdstiden?

KONYA KARAMAN YHT OG 40 MINUTER

Efter afslutningen af ​​Konya-Karaman højhastighedstoglinje er det muligt at nå Karaman fra Konya til 40 minutter, Ankara til 2 timer, 10 minutter og Istanbul til 5 timer.

Konya-Karaman højhastighedstogslinje mellem Konya-Karaman højhastighedstogslinje reducerer transporttiden mellem Konya og Karaman.

Arbejdet fortsætter med signalering på 1 kilometer højhastighedstoglinjen, hvilket vil reducere afstanden mellem Konya og Karaman fra 18 til 40 minutter til 102 minutter. Når Konya Karaman højhastighedstoglinje er afsluttet, vil en passager, der afgår fra Karaman, let kunne rejse til Istanbul eller Ankara via Konya. Ligeledes vil dem fra Istanbul og Ankara kunne tage til Karaman via Konya. 21-køretøjets undergang, 20-køretøjets overgang og 15-fodgængerovergangen er placeret på linjeruten mellem Konya og Karaman. Alle stationer på Konya-Karaman-linjen omdannes, så handicappede kan bruge stationerne uhindret.

40 minutter fra Karaman til Konya, 2 timer til Ankara, 10 minutter til Istanbul og ca. 5 timer til Istanbul

Med værkerne blev 102 kilometer højhastighedstogslinjen mellem Konya og Karaman lavet dobbeltlinje, elektrisk og signaleret. I værkerne blev passagerbelastning og losning af platforme på Karaman Station også tilpasset ankomst og afgang af højhastighedstoget. Efter afslutningen af ​​linjen kan 40 fra Karaman til Konya nås på få minutter. Med færdiggørelsen af ​​linjen og højhastighedstoget kan Ankara nås med en 5 times rejsetid med bus. Opførelsen af ​​YHT-stationen, som vil omfatte alle former for sociale og kulturelle faciliteter for passagererne i hvedemarkedet i Konya, fortsætter på højhastighedstogruten.

Efter færdiggørelsen af ​​højhastighedstoglinjen Konya Karaman vil Eregli-Ulukisla-Yenice højhastighedstoglinje være forbundet til Mersin.

TYRKIET MAP hastighed toget

Railway News Search

1 Kommentar

  1. Åbning af nye linjer er rart, men det er også meget vigtigt at have fri plads i de eksisterende arbejdslinjer? e eller 1?
    Jeg tror, ​​myndighederne i begyndelsen af ​​TCDD er passive og inkompetente.

Yorumlar