Channel Pressed i Istanbul

knappen blev trykket i istanbul
knappen blev trykket i istanbul

Channel Pressed i Istanbul; Der er trykket på knappen i Channel Istanbul-projektet, der realiseres med build-drive-transfer-modellen, der koster 75 milliarder pund.

Processen med Kanal Istanbul-projektet accelererer. 28 afholdes i november på Generaldirektoratet for tilladelse og inspektion af Ministeriet for Miljø og Urbanisering. Kommissionen vil gennemgå og afslutte VVM-rapporten inden for 10 arbejdsdage efter CEC-mødet. Hvis der ikke er væsentlige mangler og unøjagtigheder i rapporten, vil VVM-processen være afsluttet i midten af ​​december.

Kanalen, der har en længde på 45 kilometer, starter fra søen Küçükçekmece og når Sortehavet øst for Terkos-søen. To boutique-byer etableres på begge sider af kanalen. Derudover vil der under konstruktionen af ​​kanalen blive foretaget med evaluering af udgravning, der vil blive lavet kunstige øer. (Osman Çobanoğlu- den Türkiyegazete)

Kanal Istanbul rutekort

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar