Signeret til Konya Metro!

underskrifter til konya metro
underskrifter til konya metro

Signaturer til Konya Metro er underskrevet! : Konya Metropolitan Mayor Uğur İbrahim Altay annoncerede på den sociale mediekonto, at underskrifterne blev underskrevet til Konya Metro. Kontrakten, der blev underskrevet mellem CMC og Taşyapı Consortium og AYGM, der vandt bud, blev underskrevet i Ankara og trådte i kraft. Det kinesiske selskab China National Machinery (CMC), der underskrev metrolinjen, der skal bygges på Necmettin Erbakan University New YHT Gar Fetih Caddesi Meram-ruter, og vores indenlandske byggefirma Taşyapı: 1 milliard 196 millioner 499 tusind 923 euro, 29 cent 'underskrev en gigantisk kontrakt.

underskrifter til konya metro
underskrifter til konya metro

Borgmester for Konya Metropolitan Kommune Uğur İbrahim Altay meddelte nyheden om, at der blev taget underskrifter fra hans sociale medier-konto; Tik Vi har været vidne til et historisk øjeblik for vores by. Konya Metro, som er den største statsinvestering i historien, blev underskrevet. Held og lykke til Konya. I denne proces vil jeg gerne takke præsidenten for Republikken Tyrkiet, HE Recep Tayyip Erdoğan, transportminister og alle dem, der har bidraget. ”

Udbudet på den første fase af Konya Metro, som afholdes i to etaper, blev afholdt i Ankara den 2 oktober 2019 onsdag.

1. Fase NEU MERAM KOMMUNIKLINJE

Den første fase af Konya Metro-bud; Necmettin Erbakan University, Beyşehir Ring Road, New Station Building, Fatah, Ahmet Özcan og 21,1 kilometer fra Chechnya Street til Meram Kommune består af 22 stop.

2. Fasen VÆRES KAMPUSLINJE

Derefter implementeres 2. Scenen vil bestå af at tage Alaaddin og Campus-linjen under jorden. Hele Konya Metro vil blive bygget under jorden. Der vil være 35 minutters rejsetid fra start til slut. 1.2 milliarder investeringer realiseres for Konya metro.

KONYA METRO KORT

Konya Subway introduktionsfilm

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar