Kvinde, der rammer Ray Care-tog, mens hun lyttede til musik, døde hun

kvinde mistede sit liv mens hun lytter til musik
kvinde mistede sit liv mens hun lytter til musik

Mens hun hørte på musik, mistede kvinden, der blev ramt af jernbanetilstandstoget, livet; Nilgün Çolak (38), der angiveligt gik ved at lytte til musik i hovedtelefoner i Ceyhan-distriktet i Adana, kunne ikke bemærke togvedligeholdelsestoget og døde som et resultat af togets nedbrud.

Ulykken fandt sted i Ceyhan-distriktet i Adana i 08.00-rækkerne Serap Aktaş Koşuyolu. Nilgün Çolak, der angiveligt gik ved at lytte til musik med hovedtelefoner, blev ramt af et tog vedligeholdelsestog, da han passerede over skinnene. Politiet på hændelsesstedet for at underrette myndighederne om borgerne og det medicinske team blev henvist til stedet. Det blev bestemt, at Çolak mistede sit liv i sin kontrol.

Nilgün Çolak, der mistede sit liv i ulykken, blev ført til likhuset på Ceyhan State Hospital for en obduktion.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar