Lønoprørelse af underleverandører hos TÜVASAŞ

lønoprør hos underleverandørarbejdere
lønoprør hos underleverandørarbejdere

Lønoprør for underentrepriserne hos TÜVASAŞ; TÜVASAŞs underleverandørmedarbejdere sagde, at deres løn blev reduceret af institutionens beslutning og opfordrede myndighederne til at ver give tilbage vores rettigheder ”

underleverandørens teknikere og ingeniører, der arbejder i Tyrkiet Wagon Industry Co, sakaryayenihab erklagede over lønproblemet.

I erklæringen afgivet på vegne af arbejderne oplyses det, at lønningerne for teknikere, der arbejdede i agenturets underentreprenørpersonale, var X 40 procent højere end mindstelønnen, mens denne sats blev overført til 30, mens lønningerne for ingeniørerne var 100 procent højere end mindsteløn yüzde.

Når det konstateres, at forordningen er i modstrid med princippet om am, kan ikke gives tilbage ”, opfordrede underentrepriserne til myndighederne til at give deres rettigheder tilbage.

Whatsapp hotline sendes til Yenihab beskrivelse på følgende måde: "Tyrkiet Wagon Industry Co Som ingeniører og feltpersonale i TÜVASAŞ vedligeholdelsesdirektorat er vi underentreprenørs medarbejdere, der har arbejdet i TÜVASAŞ gennem underleverandørprocedure i årevis. Med beslutningen truffet af TÜVASAŞs bestyrelse er vores løn reduceret fra mere end 8 procent af mindsteløn til kvalificeret personale (tekniker / tekniker) til mere end 40 mere end mindsteløn og fra 30 mere end procent af mindsteløn til ingeniørpersonale. 100 er blevet reduceret til mindsteløn i bud på 60.år. I den nye regulering øges lønningerne for et antal underentreprenører, mens vores lønninger nedsættes. Det er åbenlyst, at forordningen strider mod princippet om, at den tildelte ret ikke kan tilbagekaldes. Vi vil have vores ret tilbage. Selvom vores fagforening (Demir yol-iş) indgav de nødvendige applikationer, kunne vi ikke få nogen resultater. ”

TÜVASAŞ og den autoriserede fagforening Demiryol og Trade Union har endnu ikke afgivet en erklæring.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar