20 Ambassadør for Republikken Tyrkiet er i TÜVASAŞ

sakaryada placeret i landets ambassadør TÜVASAŞ
sakaryada placeret i landets ambassadør TÜVASAŞ

20 beliggende i Sakarya inden for rammerne af International Diplomacy Summit arrangeret af Independent Industrialists 'and Businessmen Association (MUSIAD) Diplomatic Relations Committee besøgte TÜVASAŞ.

TÜVASAŞ General Manager Prof.Dr.İlhan KOCAARSLAN startede sin tale med at sige eld velkommen til TÜVASAŞ adına på vegne af alle ansatte. ”Vi er glade og ærede over at se dig i vores firma og selvfølgelig i vores land. Det er meget vigtigt for os at se repræsentanterne for søsterlandene i vores virksomhed.

Kære Ambassadør, alle former for vores TÜVASAŞ Tyrkiet og nabolande, som vi producerer passagertog. På samme tid begyndte vi at producere ”nationalt elektrisk tog”. Vi er producenten af ​​100% TCDD-jernbanekøretøjer. Og vi vil gerne samarbejde med dine lande win-win.

Vi beder dig om at være æresrepræsentant for TÜVASAŞ i dine lande. Vi vil gerne dele vores erfaring og teknologi i vores søster, islamiske lande. Hvis de muslimske lande vil være stærke, vil det være med produktionsteknologi. Vi ønsker, at alle vores søsterlande skal være stærke og udviklede. Derfor vil vi være meget glade, hvis dette besøg er Tyrkiets nummer et skinnesystemer producent, TÜVASAŞ og broderlig land blandt vores jernbane industrien kan være det første skridt i at starte et nyt samarbejdsområde, "konkluderede han.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar