Beskrivelse af Hava-Sen fra Istanbul lufthavn

luft fra dig istanbul lufthavn beskrivelse
luft fra dig istanbul lufthavn beskrivelse

De negative arbejdsvilkår for TGS-medarbejdere, der arbejder i Istanbul Lufthavn, fortsætter. Flyselskabets medarbejderforening (Hava-Sen) oplyste, at de er nødt til at tænke på de ansatte, selvom de ikke er den autoriserede fagforening og angav en række artikler relateret til disse arbejdsvilkår.

De negative arbejdsvilkår for ansatte i Turkish Groud Service (TGS) i Istanbul lufthavn fortsætter. På grund af afstanden fra lufthavnen til bosættelserne, den tid, der blev brugt på transport og længden af ​​servicetider, gjorde personalet utilfreds, men der var en bemærkelsesværdig erklæring om emnet.

Uz Vi opfordrer deres ledere til at tænke i menneskelige og juridiske værdier, siger Send fagforeningen i en erklæring.

Forklaringen fra Hava-Sen er som følger:

Sivil Kære medarbejdere i civil luftfart,

Vi har overvåget implementeringen af ​​26.TİS, som du ved meget godt om dens forberedelses- og godkendelsesproces, efter dens underskrift, på trods af alle dens mangler og fejl. TİS er det vigtigste dokument, der beskytter medarbejderes rettigheder og interesser. Anvendelsesvilje er meget vigtig. Det kan ikke ændres ved ensidige eller fortrolige protokoller. 26. Vi deltog ikke i TIS, og derefter undersøgte vi status for de spørgsmål, der ville være reguleret af protokoller. Vi ønskede at dele resultaterne med dig for at lære fakta.

1. 26, på trods af alle vores advarsler, er løsningen på udfordringerne ved at flytte til det nye sted. Det var ikke involveret på nogen måde i TIS. Nu ser vi, at vi desværre havde ret. Der er stadig store vanskeligheder med at arbejde ind og ud. Tjenester giver ikke medarbejdere bekvemmelighed, og dem, der går på arbejde med deres egne midler, står over for store vanskeligheder. 9 tager en times overarbejde. Medarbejderne skal passe på sig selv. Servicedrivere er et separat problem. Vi kan ikke forudsige, hvor mange venner vi mister på vej til arbejde, hvor mange venner der vil have en ulykke. 13-4 gange øgede daglige gåafstande for jordpersonale, der arbejder i det enorme terminalområde. personalets mad- og toiletproblemer og transporten af ​​flyvebesætningerne mellem teamværelserne, terminalområdet, indgangs- og udgangsportene og flyet kunne ikke løses tilstrækkeligt.

2. Et af de lovede problemer, der vil blive løst i 26.TİS er 95, der indeholder görev-reglerne for pligt og resten af ​​teammedlemmerne. Den kompetente fagforening kunne ikke gå længere end diskursen om, at vi har nedsat en kommission, vi arbejder på det da. Som HAVA-SEN fortsætter vi vores månedlige SHT-FTL-seminarer.Væsentlige spørgsmål, der skal organiseres i arbejde og hvile af flygtige hold, er allerede tydelige. 95 til fordel for medarbejderen ved at identificere fordele og ulemper ved SHT-FTL. den kompetente fagforening bestræber sig ikke på at fastlægge bestemmelserne i artiklen. En af vores mest grundlæggende rettigheder, såsom N 03 i lokal tid: 00 og afslutninger efter arbejdet på samme dag ”,“ kan ikke gives ud af hjemmedagene ”og igen, kan ikke startes umiddelbart efter afslutningen af ​​på hinanden følgende gratis dage (00: 00 lokalt) önemli til vores rettigheder 26. periode Tis'de ikke inkluderet. Tabet af sådanne erhvervede rettigheder er i strid med fagforeningens ånd. Unionen bør ikke tabe, den skal vinde. Vi opfordrer til genindførelse af rettighederne fra flyholdene ved hjælp af en protokol, der straks udstedes.

3. Hver måned tages 500-700 kabinepersonale fra flyvningen under navnet specialuddannelse, og virksomheden kompenserer virksomheden med den flykompensation, der ikke er givet dem. Men i samme periode er 700 blevet annonceret for rekruttering af kabinebesætninger. Denne situation, der ser ud til at være en modsigelse, viser, at målet er at fjerne det erfarne personale så hurtigt som muligt for at erstatte A0-personale for at reducere lønudgifterne. Da virksomheden ikke har et meritbaseret tildelingssystem, forstår de ikke, at luftfart er skrevet i blod. De ved ikke, hvad anciennitet og erfaring betyder. Forbundet holder en tallerken. Faktisk er listen over kabineunderskrifter forberedt ved forsøg ikke logiske grunde, men duften af ​​favoritisme og undvigelse.

4. Virksomheden har stoppet pilotkøbet. Der er selvfølgelig ingen grund til, at 24 MAX flyver, men det vurderes, at 2020 vil flyve fra de første måneder. Træning tager tid. Men som vi har set før, kommer fly først, og derefter er hold sat. Når det ikke er nok, tages en ekstern pilot. Virksomheder som Thomas Cook, Jet Airways, Germania, faldt i verdens civile luftfart. Ryan Air ryster. Så der er en stor mængde udenlandsk pilotforsyning til markedet. Det er lettere at lukke kløften. Men at give unge tyrkiske piloter en chance ville være en langsigtet rationel løsning. I det mindste skulle de piloter, der havde bestået kvalifikationskampen og nået kontraktstadiet, få chancen.

Et andet spørgsmål er, at det er smertefuldt, at betalingerne fra akademikernes kandidater ikke bringes på dagsordenen på trods af masseløftene og værkerne. Udnyttelsen fortsætter, og der er ingen lyd fra den kompetente fagforening.

5. Som det vil blive husket i en pressemeddelelse, vi fremsatte den 29 maj 2019, omkostningerne ved at flytte, vanskelighederne ved det nye torv, faldende passagerer og økonomiske vanskeligheder som følge af udviklingen i konjunkturen, som før, vil vi enten kaste 1500 ustabile eller tage de nødvendige foranstaltninger for at reducere lønforhøjelserne. I dette sænkede den autoriserede fagforening stigningerne og sagde, at personalet accepterede det som et resultat af falske meningsmålinger. Nu kommer vi til det samme punkt. En repræsentant for fagforeningen sagde, at de arbejdede med dette spørgsmål. Vi har aldrig været involveret i penge. Vi troede, at den skabte merværdi ville blive belønnet. Dog er fagforeningen kendt som 'brødet', vi advarer arbejdsgiveren om ikke at gå på samme måde for at se sød ud igen. Allerede svækket følelse af tilhørighed og tillid går helt tabt. Vores virksomheds afkast vil være overskud og ikke tab. Vejen til at reducere udgifter er ikke at stirre på personalets lønninger. Unionen eksisterer for at forhindre disse fejl og ikke for at være et værktøj til medarbejderbeskadigende praksis.

6. TGS-venner siger, at de er under meget pres og træthed. Vi sætter ikke spørgsmålstegn ved strukturen i TGS, ledelse og økonomisk politik. Deres arbejde er dog ekstremt vigtigt og værdifuldt for THY. Ikke desto mindre afskediges over hundrede ansatte hver måned, og andre tvinges til at gennemgå alle former for negativ behandling for brødets skyld. Bestemmelserne i lovene hænger desværre ret til at gå til enhver, der vil, men det kaldes '' uden for døren ''. Kvaliteten af ​​den service, der leveres under disse betingelser, skal stilles spørgsmålstegn ved. For os kan sikkerheden og sikkerheden ved flyvningen sikres ved det direkte bidrag fra hver enkelt person. Et af lagene i 'Swiss Chese' teorien er TGS. Vi inviterer deres ledere til at overveje menneskelige og juridiske værdier.

Kære medarbejdere, selvom vi ikke er en autoriseret fagforening, fortsætter vi med at hjælpe dig med vores tilstedeværelse. Det er vores pligt at bringe fakta til dig foran dig. Vi vil fortsat gøre vores bedste for at beskytte din ret og din lov. Konjunkturudviklingen i fremtiden vil øge vores betydning og værdi. Så vi forventer, at du er i den fagforening, der passer dig.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar