Betonvej til lufthavnskvalitet blev bygget i Trabzon

lufthavnens kvalitet betonvej blev bygget til platåerne
lufthavnens kvalitet betonvej blev bygget til platåerne

Betonvej til lufthavnskvalitet blev bygget til højlandet i Trabzon; Trabzon Metropolitan Municipality fortsætter sine aktiviteter inden for rammerne af Yesilyol-projektet, der sigter mod at forbinde højlandet i det østlige Sortehav.

11 km betonvejkonstruktion blev udført af Erikbeli-Kadırga Plateau Road af Road Construction Maintenance and Repair Department i Metropolitan Municipality. 4'er meter med dobbeltbanebredde af vejen blev også bygget 1 meter bred betonkanal blev bygget.

VI GIVER SÆRLIG VIGTIGHED FOR KVALITET

Borgmester i Trabzon Metropolitan Municipality Murat Zorluoğlu afgav en redegørelse om emnet og erklærede, at de lægger særlig vægt på kvalitet i alle deres værker. Zorluoğlu sagde, at de har oprettet langvarig service ved at udføre kvalitets- og permanente arbejder, ønce Vi indså først vejenes udvidelse og konstruktion af støttemure på Tonya-Erikbeli-Kadırga Plateau Road. Nu har vi udført betonarbejdet ved at fastgøre et specielt apparat i finish med det system, der bruges til betonning af lufthavne. Vi har medtaget konstruktionen af ​​den resterende 11 km del af vejen, hvor vi har afsluttet arbejderne på 3 km sektionen, for at afslutte den næste periode.

Med konstatering af, at de fortsætter deres aktiviteter med finansieringen fra det østlige Sortehavsprojekt Regional Development Administration (DOKAP) og de større kommunes økonomiske muligheder, afsluttede borgmester Zorluoğlu sine ord som følger: Y er et meget seriøst projekt for udviklingen. Vi åbner ikke nye veje inden for Trabzon's grænser inden for rammerne af Yesilyol, vi genopbygger de eksisterende højlandsveje i overensstemmelse med standarderne. Foruden Tonya-Erikbeli-Kadırga Plateau Road, Çaykara Limonsuyu Plateau Road og Maçka, 49 km fra Maçka-Ocaklı-Lişer Plateau-Şolma Plateau-Işıklar Road startende fra Maçka og slutter i Işıklar kvarteret i Akçaabat. vi fortsætter. Vi vil fortsætte med at arbejde i 2020 og 2021. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar