Martyr Birol Yildirim Caddesi for at reducere hærens trafikbelastning

Hærens trafikbelastning reduceres med alternativ vej
Hærens trafikbelastning reduceres med alternativ vej

Ordu Metropolitan Municipality, der har implementeret vejinvesteringer, der indånder bytrafikken gennem alternative ruter, har fremskyndet sit arbejde på Şehit Birol Yıldırım Street, som blev oprettet for at reducere trafikbelastningen på Şehit Yalçın Yamaner Boulevard.

Fra den nye busstation er det planlagt at forbinde ringvejen og kvarteret Karapinar for at lette trafikken i byen.

“Reducer trafikbelastning YÜK

300 meterlange vægge beskyttet af asfaltarbejde på vejen vil begynde på kort tid, sagde borgmesteren Dr. Mehmet Hilmi Güler sagde: ”Mens undergrunden, kunststrukturer, elektricitet, vand, naturgas, telekommunikation og kloakering blev startet på Şehit Birol Yıldırım Street, kendt som 2018 Street, som blev startet af vores team for transportafdeling i 1010; regnvandsproduktion og infrastrukturinstitutioner mangler stadig arbejde. Vi starter asfaltarbejdet på kort tid ved at tilbyde vejen til borgerne indtil udgangen af ​​året. Karşıyaka Vi vil eliminere den trafikbelastning, den skaber i nabolaget. ”

2 KM DUPLE VEJ MED LÆNGDE

Når 16 meter bredde og 2 km længde vej projiceret som en dobbelt er afsluttet, vil 1,5 tjene med fortov med meter bredde. Takket være vejen, tunge køretøjer og lastbiler, der bruger Ordu-ringvejen Karşıyaka Şehit Yalçın Yamaner Boulevard, hvor bebyggelsen er tæt og trafikbelastning vil blive givet ud af byen.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar