Minister Varank flyver med den første indenlandske varmluftsballon

med udsigt over den første indenlandske varmluftsballon med varank uct
med udsigt over den første indenlandske varmluftsballon med varank uct

Minister Varank fløj med den første indenlandske varmluftsballon; Industri- og teknologiminister Mustafa Varank fløj i himlen på Cappadocia med den første indenlandske varmluftsballon produceret i Nevsehir. Minister Varank undersøgte den indenlandske varmluftsballon produceret af Pasha Balloons, et af de virksomheder, der opererer i regionen. Sammen med flyforberedelserne i afgangsområdet i byen Göreme i Nevşehir modtog Varank oplysninger om ballonen fra myndighederne.


Efter at have afsluttet flyforberedelserne steg ballonen, inklusive Varank, til himlen under ledelse af pilot Hakan Zengin. Varank piloterede også kort ballonen og holdt øje med Fairy skorstene.

Guvernør i Nevşehir İlhami Aktaş, AK-partis stedfortræder for Nevsehir Mustafa Açıkgöz, rektor for Nevşehir Hacı Bektaş Veli universitetsprofessor. Dr. Mazhar Connected og hans kone Esra Varank og datter Reyyan Varank ledsagede minister Varank i flukten.

Millioner af euro vil bo i vores land

I en erklæring efter flyvningen sagde Varank, at Cappadocia er mødestedet for millioner af lokale og udenlandske turister.

Varank forklarede, at Cappadocia er den anden adresse, folk spørger med Istanbul i udlandet, sagde Varank:

En af de funktioner, der gør denne enorme geografi så attraktiv er selvfølgelig ballonturisme. Under dette besøg var jeg meget glad for at deltage i testflyvningen på vores certificerede ballon og endda at bruge ballonen i et stykke tid. Når du kun overvejer produktionsfasen, forbliver millioner af euro i vores land. Under hensyntagen til vedligeholdelse, reparation og andre udgifter til balloner, taler vi om en meget større økonomi med stort eksportpotentiale. Denne økonomis bidrag til både beskæftigelse og talentudvikling hos vores producenter er meget vigtigt.

ÅRLIGE 3 MILJONER EUR OMKOSTNING

Den indenlandske varmluftsballon, designet og produceret af Pasha Balloons med støtte fra Generaldirektoratet for Civil Luftfart, foretog sin første testflyvning den 11. oktober.

Verdens vigtigste centrum af Cappadocia, såvel som luftballonflyvninger i denne position, Tyrkiet i forskellige felter over de 230-årige ballonstofkuppeludskiftnings- og vedligeholdelsesomkostninger er cirka 3 millioner euro. Med den opnåede kapacitet i produktionen af ​​varmluftsballoner er det målet at reducere udgifterne til vedligeholdelses- og reparationsomkostninger i første omgang og at producere 60 balloner årligt i fremtiden.

Hver ballon til en værdi af 80 euro er planlagt til at blive eksporteret samt imødekomme den indenlandske efterspørgsel. Det siges, at den indenlandske varmluftsballon, hvis testflyvninger er blevet afsluttet, er efterspurgt fra Qatar, Oman og Iran såvel som fra nogle afrikanske lande.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer