Minister Varank flyver med den første indenlandske varmluftsballon

med udsigt over den første indenlandske varmluftsballon med varank uct
med udsigt over den første indenlandske varmluftsballon med varank uct

Minister Varank flyver med den første indenlandske varmluftsballon; Industri- og teknologiminister Mustafa Varank, Nevsehir producerede den første indenlandske varmluftsballon, der fløj over himlen i Cappadocia. Minister Varank undersøgte den lokale varmluftsballon produceret af Pasha Balloons. Varank, der ledsagede flyveforberedelserne i afgangsområdet i byen Goreme Nevsehir, modtog embedsmænd information om ballonen.

Efter afslutningen af ​​flyforberedelserne steg ballonen, inklusive Varank, til himlen under ledelse af pilot Hakan Zengin. Varank lod også ballonen se på Fairy Chimneys.

Nevşehir-guvernør İlhami Aktaş, AK-partis stedfortræder Nevşehir Mustafa Açıkgöz, rektor ved Nevşehir Hacı Bektaş Veli University. Dr. Mazhar Bound og hans kone Esra Varank og datter Reyyan Varank minister Varank ledsagede flyvningen.

Millioner af euro vil bo i vores land

Varank, sagde efter flyvningen, Cappadocia er et mødested for millioner af indenlandske og udenlandske turister, sagde han.

Varank forklarede, at Cappadocia er den anden adresse, folk spørger med Istanbul i udlandet, sagde Varank:

En af de funktioner, der gør denne enorme geografi så attraktiv er selvfølgelig ballonturisme. Under dette besøg var jeg meget glad for at deltage i testflyvningen på vores certificerede ballon og endda at bruge ballonen i et stykke tid. Når du kun overvejer produktionsfasen, forbliver millioner af euro i vores land. Under hensyntagen til vedligeholdelse, reparation og andre udgifter til balloner, taler vi om en meget større økonomi med stort eksportpotentiale. Denne økonomis bidrag til både beskæftigelse og talentudvikling hos vores producenter er meget vigtigt.

ÅRLIGE 3 MILJONER EUR OMKOSTNING

Designet og produceret af Pasha Balloons med støtte fra Generaldirektoratet for Civil Luftfart havde den indenlandske varmluftsballon 11 sin første testflyvning i oktober.

Verdens mest vigtige luftballon i Cappadocia, Tyrkiet samt den centrale placering, som fluer i forskellige områder i løbet af året 230 ballon stof dome udskiftning og vedligeholdelsesomkostninger er ca 3 millioner euro. Med muligheden for at fremstille balloner med varm luft er det målet at reducere udgifterne til vedligeholdelses- og reparationsomkostninger i første omgang og at fremstille 60-balloner om året i fremtiden.

Hver ballon til en værdi af 80 tusinde euro vil imødekomme det indenlandske behov og planlægges også at blive eksporteret. Testflyvninger med succes afsluttede indenlandske varmluftsballon Qatar, Oman og Iran samt nogle afrikanske lande er efterspurgt, sagde han.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar