Meningsfuld besked fra børn, der går i skole på cykel! 'Brænd ikke benzin, brænd olie!'

meningsfuld besked fra børn, der går i skole på cykel, brænder ikke benzin forbrænder olie
meningsfuld besked fra børn, der går i skole på cykel, brænder ikke benzin forbrænder olie

Meningsfuld besked fra børn, der går i skole på cykel! 'Forbrænd ikke benzin, forbrænd ikke olie!'; Izmir Metropolitan Municipality fortsætter sin kampagne ”Lad os gå i skole af børn Bisiklet. Efter studerende på Mavişehir Eraslan College Karşıyaka Evin Leblebicioğlu Middle School-studerende gik i går til deres skoler på cykel.

Kampagnen "Lad os børn gå til skole på cykel" fortsætter i Izmir. Kampagnen, der opmuntrede børn til at gå i skole på cykel Karşıyaka Evin Leblebicioğlu Middle School-studerende deltog. Skoleprincipal Affan Arif Erol, ledsaget af undervisere i kropsuddannelse Atilla Küçük og Mustafa Atalay Akbay Karşıyaka Børn samlet ved indgangen til basaren, passeret med at gå cykler gennem basaren. Studerende, der gik med et banneret skriftligt orum. Jeg går på skole med cykel, forsømte ikke at give beskeder til deres ældste med sloganet "Cykel er helbred", "Brændende benzin, forbrænd fedt". Pedalerne blev derefter presset, og eleverne ankom deres skole inden for få minutter efter 10.

Cykel betyder helbred

Rektor Affan Arif Erol, skolen oprettede også en cykelklub, i weekenderne med deltagelse af studerende og familier sagde de organiserede cykelture. Erol understregede, at et af de vigtigste træk ved nutidige byer er let adgang til cykler og den udbredte brug af cykler, sagde Erol, ”Vi har også til formål at give denne morgendagens ældre bevidsthed. Ol Når de siger, at cykling er meget underholdende, siger de studerende ”Cykel betyder helbred. For en ren og lydløs by skal du lade bilerne falde, og cykelstierne øges. Lad de ældste ride cykler. Vær forsigtig og respekt for cyklister i trafikken ”.

Målet er at generere cyklister overalt

Studerende, polititjenestemænd i cykeltrafik fra Izmir-politidepartementet og afdeling for transport af Izmir Metropolitan Kommunes cykelfodgængere og planlægningschef. Özlem Taşkın Erten og dirigentpersonalet Aslıhan Tekin og Burak Tümer blev også ledsaget. Erten sagde, at de producerede projekter for at gøre Izmir til ”cykelbyen Izmir og sagde :: Som hovedstadskommunen; vi øger eksisterende cykelruter, organiserer aktiviteter, der tilskynder til brug af cykler i bytransport, og udvikler internationalt samarbejde. Vi er mest interesseret i børn. Fordi cyklingskultur udvikler sig i denne alder. At skabe opmærksomhed hos børn er at tage de første skridt i en fremtid uden biler. Vi sigter mod en generation, der kører overalt på cykel i byen. ”

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar