Mersin, jernbane og lufthavn til gearing

Mersin jernbane og lufthavn
Mersin jernbane og lufthavn

Mersin, jernbane og lufthavn for at skifte op; Borgmester for Toroslar Atsız Afşın Yılmaz, der også er præsident for Mersins infrastrukturtjenesteunion og dets omkringliggende område, sagde, at de var meget glade for at se de investeringer, som Mersin har ventet på i årevis i præsidentprogrammet for 2020-året, der blev offentliggjort i den officielle Gazette.

2020 Års præsidentsprograms makroøkonomiske og sektorielle politikker, og erklærede, at gennemførelsen af ​​implementeringen af ​​disse Yilmaz Yilmaz, programforanstaltninger i Cukurova Lufthavn, Yenice Logistics Center og havneforbindelsen af ​​jernbanelinjen fungerer, sagde han.

Mersin, jernbane og lufthavn til gearing

11. Çukurova lufthavn, som også er inkluderet i udviklingsplanen, blev annonceret for at være afsluttet, og forbindelsen til hovedbanenettet vil blive sikret. Borgmester Yılmaz mindede om, at ukur Çukurova lufthavn vil være afsluttet for at adressere Mellemøsten og Afrikas coraf i formandskabets 2020-program. Følgelig sagde Toroslar-borgmester Atsız Afşın Yılmaz, at 65-fysisk realiseringsniveau vil blive nået i de igangværende infrastrukturarbejder i Çukurova Lufthavn, og overbygningsfaciliteter vil blive tilbudt inden for rammerne af offentlig-privat samarbejde (OPP). understregede, at det vil yde et afgørende bidrag. Mersin, efter Istanbul, Tyrkiet største handel Selv om byen; aktive sektorer; industri, logistik, landbrugsfødevarer og turisme inden for den fortjente acceleration af overførslen af ​​præsident Yilmaz understregede, at lufthavnen vil blive implementeret gearingseffekt på andre understregede investeringer.

Borgmester Yilmaz, også Adana-Mersin 3. og 4. Jernbanelinjekonstruktion og Çukurova lufthavnsforbindelsesprojekt annoncerede, at byggeriet vil begynde. På denne måde vil Konya-Karaman-Niğde-Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep jernbanelinje ved at færdiggøre produktionsindustrien i Adana, Mersin og Iskenderun havne være lettere at udtrykke præsident Yilmaz, de prioriterede sektorer til at fokusere på den eksisterende og igangværende konstruktion af logistikcentre for at hæve Mersins standarder (Yenice) Logistikcenter åbnes for forretning, sagde han.

Udtryk for deres tilfredshed med, at de investeringer, som Mersin har ventet på i årevis, vil blive realiseret i 2020, tilføjede borgmester Yılmaz, at de vil arbejde sammen på vegne af byens udvikling.

Aktuelle jernbanetilbud

Per 05

AusRAIL Plus messe og konference

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
Per 05

World Rail Festival

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar