Medarbejder i Metro Istanbul bringer passager sammen med sin far

metro istanbul medarbejder bragte handicappede passagerer med sin far
metro istanbul medarbejder bragte handicappede passagerer med sin far

Ünalan Metro Station sikkerhedsmistænkte mistænkte bevægelse af handicappede passagerer, blev kontaktet, hans far blev leveret til hans familie. Faderen mødtes med sin søn om dagen, da han var på arbejde på det tidspunkt, hvor hans kone blev forstyrret, fordi hans kone ikke var fuldt ud klar over, at hans søn forlod huset uanmeldt, rapporterede, at han ikke var i stand til at komme hjem på egen hånd.

Kadıköy- Passageren ved navn Fatih Akbulut, der passerede teaterområdet på Ünalan Station på Kavşantepe metrolinje den 15. oktober 2019 klokken 19:40 på tirsdag, blev bemærket af Station Supervisor for M4 Operation Chief og sikkerhedspersonalet i turnstile-området.

Det havde hans fars nummer på hans tag ...

Metro Istanbul-medarbejdere, der kontaktede passageren, sagde, at de ikke kender identiteten af ​​Fatih Akbulut, der blev konstateret at være meget handicappet, ikke tillader turen, i betragtning af muligheden for forsvinden.

Da han viste mærket på passagerens nakke, rapporterede embedsmænd, der så kontaktoplysningerne fra hans far, Abdullah Akbulut, om Akbuluts placering ved at ringe til sin far. Når han sagde, at han var kommet til Ümraniye, og at han straks ville komme til scenen, ville faren, at hans søn skulle være under opsyn af personale fra Metro İstanbul.

Ez Han kunne ikke gå hjem på egen hånd ”

Indtil far Abdullah Akbulut ankom, tilbød de officerer, der tog Fatih Akbulut til toilettet te til passageren, der sagde, at han ikke var sulten sohbet gjorde. Da han ankom til stationen kl. 20, sagde faren, at han var på arbejde om dagen, og at hans søn forlod huset uvidende, fordi hans kone også var utilpas og ikke kunne tage sig af sin søn. At Abdullah Akbulut sagde, at hans søn ikke er i stand til at komme hjem alene, takkede personalet i Metro Istanbul for deres hjælp.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar