Misbrugt i Metro Metro Video Citizen Support

chikaneret i metro cubbeli borger video support
chikaneret i metro cubbeli borger video support

I Istanbul under 29-fejringen af ​​oktoberdagen, blev tiende årslangen sunget i undergrundsbanen med turbanede klæder. Mens billederne blev delt på sociale medier, blev denne handling fortolket som ”foruroligende tarafından af islamister og tiltrukket reaktion.

Mens disse diskussioner fandt sted, delte Tezcan Tüysüz, et medlem af Menzil-samfundet, på sociale medier øjeblikke, da han sang en salme, der startede som "Vejen ud uden basmalah, Koran-omskærelsen er en fæstning for os", på sociale medier. I videoen så man, at folk i metroen var forvirrede. Hårløs delte disse øjeblikke som en gave til min sofi-bror, der blev hånet på metroen.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar