National High Speed ​​Train's First Prototype to Meet Rails at 2023

nationale højhastighedstog imødekommer de første prototype te skinner
nationale højhastighedstog imødekommer de første prototype te skinner

National High Speed ​​Togs første prototype til at møde skinner ved 2023; Industri og Teknologi minister Mustafa Varank, Tyrkiets Cars Initiative, annoncerede i december, vil introducere offentligheden til forpremiere værktøjer Group

Varank, minister for industri og teknologi deltog i 2020-budgetmødet i Ministeriet for Industri og Teknologi i den parlamentariske planlægnings- og budgetkommission. Inden for rammerne af sektorprioriteterne i udviklingsplanen fokuserede vi på Rail Systems. Vi etablerede Rail Transportation Technologies Institute i samarbejde med TÜBİTAK og TCDD. Instituttet vil udvikle og udvikle de jernbaneteknologier, som vores land har brug for indenlandske og nationale faciliteter. Inden for rammerne af det nationale højhastighedstog-projekt bringer vi den første prototype til skinnerne i 11. ”

Ministrene sagde en fortsættelse af Tyrkiets Automobile Varank projekt, elektrisk projekt, er grundlaget for vores land omdanne bilindustrien og relaterede autonomt køretøj teknologi vil tilbyde et vindue af muligheder. Tyrkiets Automobile Enterprise Group, opfange fremtidige teknologier fortsætter med at arbejde for produktion af en ny generation af køretøjer. Under ledelse af et professionelt team med international erfaring flyttede mere end 100 F & U og designpersonale til IT-dalen og fremskyndede deres arbejde. Som anført i sidste års budgetforhandlinger; Initiativgruppen sagde, at den vil introducere reklameværktøjer i december.

Med erklæringen om, at de har besluttet at oprette Polar Research Institute under taget af TUBITAK, har Varank realiseret 20's årlige drøm om vores land; Tyrkiet, etablerede vi det Rumorganisation. I 2020-året vil vi annoncere det nationale rumprogram, som vi har forberedt med den forståelse, at olmayan-lande, der ikke er i rummet, ikke vil have noget at sige på jorden i fremtiden ”. Tyrkiet Rumorganisation; vil forbedre vores rumsystemer og yde vigtige bidrag til landets sikkerhed. Han sagde også, at han vil udvikle lanceringssystemer til adgang til rummet og vil overføre teknologi til luft- og rumfartøjsprojekter, der vil blive produceret med indenlandske faciliteter.

Varanks beskrivelser af vognreturerne er som følger:

'Vi bringer den første prototype under National High Speed ​​Train Project med skinnerne i 2023'

Varanks beskrivelser af vognreturerne er som følger:

”Inden for rammerne af det nationale højhastighedstogprojekt bringer vi den første prototype til skinnerne i 2023.

Tyrkiets Automobile Enterprise Group, vil introducere bilen for offentligheden i december previews.

I den sidste 5 modtog vores forsvarsindustri selskaber indenlandske og internationale ordrer på næsten 7 milliarder pund om året.

Vi besluttede at etablere Polar Research Institute under taget af TUBITAK.

Vi vil meddele det nationale rumprogram, som vi har forberedt med den forståelse, at de lande, der ikke er i rummet, ikke vil have noget at sige i fremtiden i 2020. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar