Izmir Cigli Tram Nedtælling begynder

nedtælling for izmir cigli-tram startede
nedtælling for izmir cigli-tram startede

Izmir borgmester Tunç Soyer meddelte, at Çiğli Tram-projektet er blevet forelagt til godkendelse.

Palæ i Izmir Karşıyaka Der er en anden tilføjelse til sporvogne. Projektet blev præsenteret for godkendelse af Generaldirektoratet for Infrastrukturinvesteringer i Ministeriet for Transport og Infrastruktur i Ankara. Efter godkendelse af projektet starter byggearbejder for Çiğli sporvogn.

Izmir Metropolitan Kommunes borgmester Tunc Soyer afgav en redegørelse om emnet, Konak og Karşıyaka mindede om, at 50 millioner passagerer er blevet transporteret med sporvogne til dato. Borgmester Soyer erklærede, at den første linje i Çiğli sporvognen vil være 3 tusind 500 meter lang, og 4 stopper. Den anden fase af Çiğli Tram vil være 7 tusind 500 meter lang og 10 stopper.

Regionerne, hvor Çiğli Tram passerer, er som følger:

1. etape: Karşıyaka Çevreyolu İstasyonu - Ataşehir - Çiğli İstasyonaltı Mahallesi - Çiğli İZBAN station - Çiğli Regional Training Hospital

2. scene: Atasehir Quarter - Ataturk Organised Industrial Zone - Katip Celebi University - Ata Industry - Cigli Regional Training Hospital (Er Sondakikaizm)

Izmir sporvognskort

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar